Gocha 05
Fanka BB :)
To jak nic razem rodzimyJa owulacje miałam od 08.07-09.07 tak mi pokazywała apka i z testów (choć testy pierwszy pik pokazał się 08.07)
Dziewczyny nie wytrzymamdo 30.08( wariuje)
Zero objawów, czuje się super
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jak nic razem rodzimyJa owulacje miałam od 08.07-09.07 tak mi pokazywała apka i z testów (choć testy pierwszy pik pokazał się 08.07)
Dziewczyny nie wytrzymamdo 30.08( wariuje)
Zero objawów, czuje się super
Dokładnie, chodziło o 4.04Wkradła Ci się literówka i tam miało być 04.04Prawda? A tak na marginesie to będą urodziny mojej siostry
![]()
Doczytałam, luteina wyjdzie Ci w badaniu. Wiesz ja Ci tak od serca napiszę. Daj sobie spokój z badaniami. Jak wyjdą dobre to i tak będziesz się doszukiwać jak będą zle to będziesz się jeszcze bardziej martwić ale i tak nie będziesz mogła z tym nic zrobić. Wiem, że to trudne bo chciała byś wiedzieć teraz, natychmiast. Poczekaj ten tydzień na wizytę u swojego lekarza i postaraj się nie denerwować. Ja wierzę, że za szybko poszłaś i z tydzień będzie piękny zarodek z serduszkiem![]()
30.08 mam wizytę, ale nie wiem czy nie wcisnę się między pacjentkami w między czasie, ponieważ nie przeszły mi te upławy. Co prawda od czasu do czasu, ale są zolty białe.A do lekarza kiedy idziesz ?
Sprawdziłam wymiary i ma 1,5 cmLekarz podał termin 30.03.2022 ale mi z aplikacji pokazywało 2.04.2022. Doktor powiedział jaki ma wymiary ale ja zapomniałam że stresu. Chyba że na usg to pisze tylko ja nie wiem gdzie bo to pierwsza ciąża nie znam się na tych zdjęciach.![]()
Ja to Wam powiem, że od wczoraj jakby mnie brzuch przestał boleć tak okresowo.. a dzisiaj bylby ostatni dzień okresu i dzis praktycznie w ogóle mnie nie bolał brzuch jużmoże to ma jakieś powiązanie?
jedynie te sutki mam lekko wrażliwe i gazy.
Zauważyłam też, że mam sporo śluzu białego, kremowego, nawet takiego gęstego czasem i uczucie wilgoci mi się pojawia czasami.
Jutro o 7.25 mam pierwszą betę, badania krwi i moczu. Lekki stresik się pojawia![]()
Hej dziewczynytak naprawdę wczoraj na teście wyszły mi dwie kreseczki, teoretycznie dwa dni przed terminem miesiączki. Staraliśmy się z mężem jednak tak naprawdę szykowałam się tylko do etapu ujrzenia dwóch kresek, a nie co będzie po
Patrząc na ostatnią miesiączkę termin przypada na koniec kwietnia, jestem już na jutro umówiona do lekarza, bo mieszkam w Niemczech, a pracę mam naprawdę ciężką i nie wyobrażam sobie dźwigać 15-20kg kartonów. Wiem, że u lekarza tak naprawdę nie dowiem się jeszcze nic, ale może chociaż mi potwierdzi ciążę z Bety, tak czy siak stres jest we mnie ogromny
![]()