T
TakaJaa
Gość
Z tego co wiem to są
Natomiast myślę, że wbrew pozorom będą Was traktować lepiej, bo już gdzieś czytałam, że niezaszczepione miały pojedyncze sale na porodówce![]()
Co za luksus!!!! Może jeszcze jedzenie będzie cool!?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z tego co wiem to są
Natomiast myślę, że wbrew pozorom będą Was traktować lepiej, bo już gdzieś czytałam, że niezaszczepione miały pojedyncze sale na porodówce![]()
Tak, dwie parówki zamiast jednej![]()
Co za luksus!!!! Może jeszcze jedzenie będzie cool!?
Według OM 27 kwietniaWitaj
Jaki termin?
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Trzymam kciuki za Ciebie i wierzę że będzie dobrzeWiesz to, ze cos sie moze pojawić to wiem tylko spokoju nie daje mi ten nieregularny pecherzyk, ale co ma być to bedzie. Juz nic nie zmienie... dziekuje, buziaki![]()
HahahahaTak, dwie parówki zamiast jednej![]()
Ja się nie szczepiłam i się nie zaszczepięCzy sa tu jakies dziewczyny nie zaszczepione? Ja nie mam zamiaru sie szczepic i trochę sie stresuje ze beda mnie traktować gorzej
Ja się nie szczepiłam i raczej w ciąży nie planujęCzy sa tu jakies dziewczyny nie zaszczepione? Ja nie mam zamiaru sie szczepic i trochę sie stresuje ze beda mnie traktować gorzej
Dziekuje, pozazdraszczam wam troche i może was dogonie.Trzymam kciuki za Ciebie i wierzę że będzie dobrze![]()
Pięknie wam rosna bubulki, pozazdroscix!Mój dzidziuś 1,18 cm![]()
Czy sa tu jakies dziewczyny nie zaszczepione? Ja nie mam zamiaru sie szczepic i trochę sie stresuje ze beda mnie traktować gorzej