Starlights
Fanka BB :)
No nic, idę się chyba przespać, około 18stej będą wyniki progesteronu.
A wczoraj mówię mojej mamie, że idę dzisiaj zbadać progesteron, a ona się mnie pyta co to jest progesteron![]()
![]()
Człowiek nieświadomy to człowiek szczęśliwy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No nic, idę się chyba przespać, około 18stej będą wyniki progesteronu.
A wczoraj mówię mojej mamie, że idę dzisiaj zbadać progesteron, a ona się mnie pyta co to jest progesteron![]()
![]()
Nie, ocenia z nagrania ktore ma w systemie razem z opisem specjalisty, każdy ma dostęp do tego nawet pacjentWłaśnie aż dziwne dla mnie to, ja na NFZ zawsze miałam USG nawet jak tylko przychodziłam na cytologię. A tu jeszcze się za to płaci. A szczególnie nie wyobrażam sobie tego, ginekolog potem będzie oceniał zarodek, pęcherzyk itp. z samych zdjęć jakie przyniesie się z USG?![]()
Tez właśnie sie na razie przed nikim nie wynurzam, wie tylko mąż, ja no i WyPo to tu jesteśmyU mnie aktualnie o tym że jestem w ciąży wie tylko mąż i chciałabym żeby tak pozostało co najmniej do prenatalnych, więc też nie bardzo mam kogo pytać
![]()
Heh moja mama ma 69 lat, urodziła 3 dzieci, ale chyba nikt jej takiego badania nie robił. Chyba, że przy przekwitaniuCzłowiek nieświadomy to człowiek szczęśliwyza dużo wiemy
![]()
Tak +- 3 dni dla mnie chyba najlepsza jest "Ciąża+"Czy w roznych kalkulatorach i apkach tez macie takie rozbieżności wieku ciąży?
U mnie kazda inaczej pokazuje... jakich uzywacie i wydaja wam sie najrzetelniejsze?
Ja to korzystam tylko z flo. W sumie nie myślałam żeby szukać jakiejś innej. Ty z jakiej korzystasz ?Czy w roznych kalkulatorach i apkach tez macie takie rozbieżności wieku ciąży?
U mnie kazda inaczej pokazuje... jakich uzywacie i wydaja wam sie najrzetelniejsze?
Ja bym chciała UCZKiNDziewczyny a macie już wybrane takie swoje szpitale gdzie będziecie chciały rodzic ? Wiem że to wcześnie, ale wierze że wiele dziewczyn, tak jak ja, myślało o tym od dawna![]()
To czekamy razem bo ja 04.09, damy radęTez właśnie sie na razie przed nikim nie wynurzam, wie tylko mąż, ja no i Wy
Siedze sobie i cichutko podczytuje o waszych wizytach i nie moge sie doczekac swojej
Niestety dopiero mam na 2 września.
Jak ja wytrzymam...
Tak, mam zainstalowany Mój kalendarzyk (bo z niego korzystałam przed ciążą) i Preglife i pokazuje mi jeden dzień rozbieżnościCzy w roznych kalkulatorach i apkach tez macie takie rozbieżności wieku ciąży?