Tymczasowa28
Fanka BB :)
Dziewczyny macie zaparcia ? Ja od 3 dni nie byłam na dwójce. Aż mi z tym zle na psychice
Zjadłam teraz garść suszonych śliwek i mam nadzieje ze coś ruszy... 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj tak, szok na pewno będzie. Pamiętam, że pierwszy rok życia syna to był hardcore, bo trafił nam się wyjątkowo wymagający bobas i jak bardzo brakowało mi wtedy chwil tylko z mężem oraz chwil tylko dla siebie. Wyjście do Biedry bez wózka było dla mnie wytchnieniem wtedy.Ja będąć bardzo szczerą - nie czuję w 100% że to ta pora dla mnie na dzieckoobecne życie, bez dzieci bardzo mi pasuje - lubię swobodę, nasze życie z mężem, podróże, rozrywki, WYGODĘ
Dlatego myślę, że przeżyję spory szok, ale już się z tą myślą oswoiłam
mimo wszystko zdecydowaliśmy się teraz - moja pierwsza ciąża (poroniona) była nieplanowana i to nas zmobilizowało. Bo być może nie powinniśmy czekać za długo. A potem druga była zaśniadem, to już w ogóle stwierdziłam, że lepiej troszkę przyspieszyć. Ale póki co planuję jedno dziecko - mam nadzieję, że w końcu się uda
![]()
Oj tak, szok na pewno będzie. Pamiętam, że pierwszy rok życia syna to był hardcore, bo trafił nam się wyjątkowo wymagający bobas i jak bardzo brakowało mi wtedy chwil tylko z mężem oraz chwil tylko dla siebie. Wyjście do Biedry bez wózka było dla mnie wytchnieniem wtedy.![]()
Ja tez nie, mam w listopadzie wiec zawsze było buro i ponuro, a za czasów dzieciństwa to i śnieg już leżał. Dlatego się cieszę że nasze maluchy urodzą się w kwietniujuż zazwyczaj ciepło i nie ma takiego problemu z ubieraniem
![]()
Ja mialam na samym początku jak jeszcze nie wiedziałam oficjalnie, że jestem w ciążyDziewczyny macie zaparcia ? Ja od 3 dni nie byłam na dwójce. Aż mi z tym zle na psychiceZjadłam teraz garść suszonych śliwek i mam nadzieje ze coś ruszy...
![]()
W obecnych czasach to ciężko powiedziećAle ciekawe czy zima snieg zobacza, pierwsze sanki![]()
Dziewczyny macie zaparcia ? Ja od 3 dni nie byłam na dwójce. Aż mi z tym zle na psychiceZjadłam teraz garść suszonych śliwek i mam nadzieje ze coś ruszy...
![]()
Polecam płatki owsiane na wodzie rano ze szczypta soli można dać tez suszone śliwki i dużo wody do picia w ciągu dnia, ja przed ciąża miałam problemy a teraz o dziwo brakJa mialam na samym początku jak jeszcze nie wiedziałam oficjalnie, że jestem w ciąży
Teraz jest w miarę ok, choć czasem myślę, że mogłabym częściej chodzić na 2.. Chociaż typowych kilkudniowych nie mam.
Zrobiłam to samo...pomogłoDziewczyny macie zaparcia ? Ja od 3 dni nie byłam na dwójce. Aż mi z tym zle na psychiceZjadłam teraz garść suszonych śliwek i mam nadzieje ze coś ruszy...
![]()
Ja na początku miałam problemDziewczyny macie zaparcia ? Ja od 3 dni nie byłam na dwójce. Aż mi z tym zle na psychiceZjadłam teraz garść suszonych śliwek i mam nadzieje ze coś ruszy...
![]()