Starlights
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
beta 17.08 - 1 426
dzisiaj (19.08) - 3 567
Jest ok?
Pierwszy przyrost miałam dużo większy bo z 31 na 105.
Zauważyłam, że te początkowe przyrosty z liczby dwucyfrowej na trzycyfrową są często takie gwałtowne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Dziewczyny!
beta 17.08 - 1 426
dzisiaj (19.08) - 3 567
Jest ok?
Pierwszy przyrost miałam dużo większy bo z 31 na 105.
Ufff, dziękujęZauważyłam, że te początkowe przyrosty z liczby dwucyfrowej na trzycyfrową są często takie gwałtowneale ten drugi przyrost to i tak jest super!
150% to mega
![]()
Progesteron 28,50 - chyba też ok?![]()
Dziewczyny, a mi progesteron (badałam pierwszy raz) wyszedł 33... Tak patrzę, że to taka górna granica. Wyszło komuś też tak sporo? Nie ma powodów do zmartwień?Zdecydowaniepowyżej 25 w jednostce ng/ml wg badań to już jest naprawdę super.
Dziewczyny, a mi progesteron (badałam pierwszy raz) wyszedł 33... Tak patrzę, że to taka górna granica. Wyszło komuś też tak sporo? Nie ma powodów do zmartwień?
Hej, ja przy pierwszym badaniu miałam 34ng/ml, a ostatnio po kilku dniach 26.8ng/mlDziewczyny, a mi progesteron (badałam pierwszy raz) wyszedł 33... Tak patrzę, że to taka górna granica. Wyszło komuś też tak sporo? Nie ma powodów do zmartwień?
Hej, ja przy pierwszym badaniu miałam 34ng/ml, a ostatnio po kilku dniach 26.8ng/ml![]()
Ok, dziękuję Wam bardzoTak, mi wyszedł 38 ng/mli mam nadzieję, że to jest w porządku. Kiedyś przeglądałam inne forum i sporo dziewczyn miało takie wyniki lub wyższe. Progesteron wydziela się skokowo, także raz może wyjść 33, a raz 25.
A powiedzcie mi jak się zapatrujecie na lot samolotem we wczesnej ciąży?
lot ok 2h. Co myślicie?
Czytałam, że jeśli nie ma przeciwskazań to można latać w ciąży.
Jutro oczywiście zapytam lekarza.