Okropny ból
Zaciekawiona BB
Przepraszam od 2.8 do 147
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wynik w normie, ale mimo to ja bym konsultowała to w razie co z lekarzem. Niech sam oceniPrzepraszam od 2.8 do 147
Moja ginekolog kazała mi brać dwie tabletki, jeżeli wynik będzie poniżej 20, a naprotechnolog, że progesteron w ciąży ma być bliżej 25. Ale być może zależy to od historii..., od sytuacjiDziekuje. Biore dupka, tak jak pisalam Wam na wlasna opowiedzialnosc. Wizyta w pon 5+5
Mi dokuczały jeszcze przed terminem miesiączki i już wiedziałam, że to może być ciąża, bo nigdy nie miałam takich problemówDziewczyny, a czy Wam też dokuczają zaparcia?Bo ja już nie wiem, co robić
domowe sposoby nie bardzo działają
Na własną odpowiedzialność? Jak to przecież duphaston jest na receptę?Dziekuje. Biore dupka, tak jak pisalam Wam na wlasna opowiedzialnosc. Wizyta w pon 5+5
Mi przeszło. Zostały wzdęcia. Brzuch jak balon...Dziewczyny, a czy Wam też dokuczają zaparcia? [emoji85] Bo ja już nie wiem, co robić [emoji85][emoji85][emoji85] domowe sposoby nie bardzo działają