Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hejo ja po 1 wizycie dzisiaj 5t2d, pęcherzyk ciążowy 8mm z echem zarodka, martwi mnie jednak fakt że piersi całkowicie przestały boleć nawet przy dotyku nie odczuwam bólu, kazała przyjsc 30.08 na kolejną wizytę wtedy juz będzie widać, przynajmniej powinno.
![]()
Bardzo szybko na usg widać kropeczke w tym pęcherzyku, gin mówi że to zarodek.Ale szybko bylo widac zarodek![]()
Nic się nie przejmuj! Będzie dobrze [emoji110][emoji110] cycami się nie sugerujHejo ja po 1 wizycie dzisiaj 5t2d, pęcherzyk ciążowy 8mm z echem zarodka, martwi mnie jednak fakt że piersi całkowicie przestały boleć nawet przy dotyku nie odczuwam bólu, kazała przyjsc 30.08 na kolejną wizytę wtedy juz będzie widać [emoji3590], przynajmniej powinno. [emoji846]
Wow, mega fajnie. Az zazdroszczę.Bardzo szybko na usg widać kropeczke w tym pęcherzyku, gin mówi że to zarodek.![]()
Nic się nie przejmuj! Będzie dobrze [emoji110][emoji110] cycami się nie sugeruj
Oczywiście, ze tak.Dziewczyny czy to normalne że na samym początku (7 tydzień - ale jeszcze jestem przed pierwszą wizytą u ginekologa) już dość bardzo urosły mi cycki?normalnie widać jakby napuchły, są też dość tkliwe
Też mam za wysoki cukier, w poniedziałek idę na obciążenie. Przyznam trochę, że mnie to martwiJa już po konsultacji z położną, wiem wszystko co mam robićBeta rośnie poprawnie.
Wyliczyła mi 5t5d czyli trwa 6 tydzień ciąży. Dała pełno skierowań na badania pierwszego trymestru aby mieć je na pierwszą wizytę. Do tego obciążenie glukoza bo mam cukier 97.
Mam wszystko zrobić w przyszłym tygodniu a wizyta 01.09.
co do USG powiedziała mi, że to zależy od tego czy w gabinecie będzie sprzęt. Jeżeli nie to lekarz da skierowanie na oddzielne badanie. Mówiła że u niej w centrum na Pradze np. W jednym gabinecie jest tylko aparat a nie wie jak w innych![]()
Tak... ale jeśli dodatkowo nie mogę glutenu, to już nie jest tak, że wszystko można jeśćJa jestem cukrzykiem typ 1. W pierwszej ciąży właśnie miałam wyższy cukier i tak już zostało, okazało się, że to nie cukrzyca ciążowa tylko normalna. Więc ja się kłuje do każdego posiłku, nie miączcie
A jeśli bierze się insulinę to jeść można wszystko. W 1 ciąży nie brałam insuliny bo moja trzustka jeszcze pracowała i dietą sobie regulowalam więc schudłam w ciąży. A teraz biorę insulinę i jem co chcę![]()