Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Dokładnie tak mam i teraz.Ja takie bóle często miałam przy miesiączce, a teraz wydaje mi się, że jest nawet gorzej bo już dłużej pochodzę albo postoję to boli, jedynie co leżenie mi trochę pomaga
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie tak mam i teraz.Ja takie bóle często miałam przy miesiączce, a teraz wydaje mi się, że jest nawet gorzej bo już dłużej pochodzę albo postoję to boli, jedynie co leżenie mi trochę pomaga
Powiem Ci, że uspokoiłaś mnie trochę, bo naprawdę w internecie pusto na ten temat, jakby to była jakaś niecodzienność i człowiek też juz ma czarne myśli co może się dziaćDokładnie tak mam i teraz.
Miałam tak samo.Powiem Ci, że uspokoiłaś mnie trochę, bo naprawdę w internecie pusto na ten temat, jakby to była jakaś niecodzienność i człowiek też juz ma czarne myśli co może się dziać
Biedna, ile wycierpiałaś. Teraz musi być dobrze! Bardzo tu wszystkie czekamy na dobre wieściMiałam poronienie już i puste jajo też miałam.
Gratuluję!Lekki szok.w środę powtórzę
Zobacz załącznik 1308538p
Gratulacje! A to nie będzie już termin w maju?Lekki szok.w środę powtórzę
Jak większość tu z nas. Wiesz co, ja inaczej na to patrze. Za kazda porazka dalo mi to mega motywację, aby działać. Ale wiadomo, ze w sercu coraz większy zal. Takze nie wyobrażam sobie kolejny raz to znosić, jak juz bedzie ok to czuje, ze mi to wszystko wynagrodzi.Biedna, ile wycierpiałaś. Teraz musi być dobrze! Bardzo tu wszystkie czekamy na dobre wieści![]()
No i gratki.Lekki szok.w środę powtórzę