Okropny ból
Zaciekawiona BB
Tak. Mam brac dupka 3x1 bo mowil ze widac krew tamTo jeszcze jest czas na zarodeki na to zeby USG go wylapalo! a co z progesteronem, pytalas moze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak. Mam brac dupka 3x1 bo mowil ze widac krew tamTo jeszcze jest czas na zarodeki na to zeby USG go wylapalo! a co z progesteronem, pytalas moze?
Właśnie jestem po wizycie. Jest zarodek 0,93 cm i pięknie biło serduszko.
Co ciekawe odpowiada to 7+0, czyli tak jak mam z OM, a tydzień temu nie było zarodka, więc wydawało się, że ciąża będzie młodsza.
Chyba nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą.![]()
Jakie cudowne wieści! Dbaj o siebie, mamuśkoWłaśnie jestem po wizycie. Jest zarodek 0,93 cm i pięknie biło serduszko.
Co ciekawe odpowiada to 7+0, czyli tak jak mam z OM, a tydzień temu nie było zarodka, więc wydawało się, że ciąża będzie młodsza.
Nie ukrywam że piękne uczucie, leżałam na tym łóżku lekarz robił usg a mi płynęły łzy szczęścia ☺☺Domyslam sie, ze to musi byc piekne uczucieNie moge sie doczekac swojego
![]()
Dziękuję, dam znsc w srodeTrzymam kciuki![]()
To sie ciesz, bo u mnie tylko pęcherzyk byl
GratulujęWłaśnie jestem po wizycie. Jest zarodek 0,93 cm i pięknie biło serduszko.
Jak krew, czemu?Tak. Mam brac dupka 3x1 bo mowil ze widac krew tam
Nie wiem. Nie pytalamJak krew, czemu?
Ja znam to uczucie tylko ze snu. Kilka miesiecy temu mi sie snilo, ze mialam usg a pozniej sie obudzilam i smutek na kilka dniNie ukrywam że piękne uczucie, leżałam na tym łóżku lekarz robił usg a mi płynęły łzy szczęścia ☺☺