Tymczasowa28
Fanka BB :)
Super!Jestem po wizycie.
Serduszko bije 125 na minutę.
Z usg 6 tydzien i 5 dzień z om 7 tydzień. Dostałam duphaston jeszcze na 3 tygodnie.
Narazie poczułam ulgę...potem poszłam kupic synowi bluzę i spodnie do szkoły![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super!Jestem po wizycie.
Z usg 6 tydzien i 5 dzień z om 7 tydzień. Dostałam duphaston jeszcze na 3 tygodnie.
Narazie poczułam ulgę...potem poszłam kupic synowi bluzę i spodnie do szkoły![]()
Cudownie!Jestem po wizycie.
Cudowne wieściJestem po wizycie.
Gratuluję, superJestem po wizycie.
Gratuluję! [emoji7] Jeśli chcesz starać się o becikowe, to pierwszą wizytę (z założeniem karty ciąży) i najlepiej pierwsze rekomendowane badania powinnaś zrobić do 10 tygodnia. Oblicz czy się zmieścisz z wszystkim w terminieWitam dziewczyny [emoji4] Nie wiem czy dobrze trafiłam. Ostatnią miesiączkę miałam 18 lipca. Kalkulator pokazuje mi termin na 25 kwietnia [emoji5] Jakby 5 tydzień ciąży. Nie wiem czy dobrze kalkuluję [emoji1] Martwi mnie to, że wizytę u swojego lekarza mam dopiero na 21 września.. czy to nie za późno?
Jestem załamana.. moj wynik bety to 653.. 18.08 beta wynosiła 375 .. niestety, muszę się z wami pożegnaćtak cholernie mi ciężko ......
U mnie niby UK a tez mega slonce, a nawet upalTo się mogę pochwalić, że u mnie chociaż czyste niebo za oknem i piękne słońce. Po tym, jak ostatnie dwa dni non stop lało, to się nie spodziewałam
Za to nie mam prądu na najbliższe 3h, więc zaczęłam dziś pracę zdalną bez dodatkowego monitora i co najgorsze - KAWY![]()