• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny co wam pomaga na mdłości? Czytałam że podobno herbata imbirowa jest dobra? 🤔 u mnie dopiero 5+0 a już trzeci dzień mam takie mdłości, że jestem w stanie zjeść szybko tylko śniadanie nim się zaczną na dobre a potem to już nawet po wodzie mnie mdli 🤢 rozsądek mówi, że muszę jeść ale naprawdę ciężko cokolwiek przełknąć 🤢
Mi nic nie pomaga, jedynie częstsze wciskanie w siebie jedzenia… nawet w nocy budzi mnie okropny ból żołądka. Żadna z moich koleżanek nie przechodziła tych mdłości tak źle. Są dni, ze mogę jedynie leżeć. Tragedia. Próbowałam już wszystkiego, byłam nawet na sesji hipnozy. Obecnie 8+1 i jest tylko gorzej.

reklama
Czy wziąć, czy odstawić 🙈 koło trzydziestego któregoś tygodnia odstawia się Acard, ja chyba wtedy osiwieje 😱😱😱
No ja tez sue zastanawiam jqk to bedzie...jeszcze heparyna zostaje...bo to chyba 24 h przed porodem...tez będę miała schizę...jeszcze kolezanka mi opowiadała ze z bliźniakami miala cesarkę po tym zestawie to w lampie widziała jak krew się leje z niej i kąpało na podłogę...ja teraz skórkę zadrę przy paznokcie i jakbym pół palca uciela

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry