Kropka29
Moderator
Ja mam wizytę 02.09, powinnam być wtedy 7+2Ja to samowizytę mam 6 września, to będzie 7 tydz a u Ciebie ? W sumie to moja druga wizyta byłam też w dniu spodziewanej miesiączki ale nie było nic widać
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam wizytę 02.09, powinnam być wtedy 7+2Ja to samowizytę mam 6 września, to będzie 7 tydz a u Ciebie ? W sumie to moja druga wizyta byłam też w dniu spodziewanej miesiączki ale nie było nic widać
![]()
HejHej
Mam juz większość wyników i wydaje mi się, że nie mam cukrzycy ciążowej. Położna napisała, że wyniki w normie. Glukoza na czczo to 92.9, po 1h 115 a po 2h 107. Mam nadzieję, że mi tego nie zakwalifikują jako cukrzycawszystko inne ok, martwi mnie jedynie TSH bo jest 2.6 a w zeszłym tygodniu było 2.1 więc wzrosło w tak krótkim czasie...
Ciekawe co lekarz na to powie za tydzień..
Powinnam się martwić tym TSH ?
Tak ja też jestem bardzo senna szczególnie po południu mimo, że się wysypiam w nocyCzy też tak macie ze jesteście nieprzytomne? Od wtorku zaczęłam brać doiphaston i mam wrażenie że jeszcze bardziej jestem senna...
Tak. Czuję się jak wariatka przez ten lek. Raz czuję się dobrze, a po chwili nudności albo straszne zmęczenie i muszę usiąść albo potwory głód. Na dodatek strasznie płaczliwa się zrobiłam i ciężko mi się zmobilizować do czegokolwiek.Czy też tak macie ze jesteście nieprzytomne? Od wtorku zaczęłam brać doiphaston i mam wrażenie że jeszcze bardziej jestem senna...
Super, że widać <3 ! Który to tydzień?Ja od dziś też mam mdłości.. Cały dzień źle się czuję.. Jest mi niedobrze, ale na razie bez wymiotów. Wciąż chodzę do pracy, więc mam nadzieję że się nie nasilą
Wczoraj byłam w medicover na cytologii. Przy okazji zrobiła mi USG, jest serduszkoi wszytsko ok
trochę kamień z serca.. Ale znowu te mdłości.. Bleee
![]()
Ja biorę duphaston już od pół roku i nie działa na mnie usypająco. Myślę że to ciąża tak na Ciebie działaCzy też tak macie ze jesteście nieprzytomne? Od wtorku zaczęłam brać doiphaston i mam wrażenie że jeszcze bardziej jestem senna...
Wczoraj był początek 7Super, że widać <3 ! Który to tydzień?![]()
musisz to szybko skonsultowaćMatko jedyna, do tej pory zawsze wszystkie wyniki miałam w porządku a teraz to jakiś kosmos, ciągle coś wychodzi
Zobacz załącznik 1309562
Po 14 mam teleporadę, zobaczymy co powie na to lekarz![]()
Powinno już być 7+5A u ciebie jaki wypadnie tc?
Kciuki!