• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Ja mam taki sam zamiar. Nifty chciałabym już wykonać w 11tc. U paru moich koleżanek tez wychodziły takie dziwactwa w pappa, które się potem w ogóle nie potwierdziły wiec sobie chyba daruje yes stres.

Mi niestety tez nic nie pomaga, a na prawdę próbowałam już wszystkiego. Trwają już 3 tygodnie, z których 2 całe dni przepłakałam z niemocy. Masakra, tak bym już chciała drugi semestr, żeby poczuć się lepiej i fizycznie i jakoś tak psychicznie po badaniach prenatalnych…
My lekarz powiedział, że można Nifty zrobic od 10 tygodnia ale on zaleca w 13 tygodniu podczas genetycznego usg, bo wcześniej zdarzyło mu sie ze bylo za mało materiału genetycznego dziecka we krwi matki i trzeba było powtórzyć. Wiec zdam sie na niego

A wiesz co o dziwo dobrze, jakbym w ciąży nie byla. Senna jestem, ale zeby jakies mdłości to nieee, nic takiego. A ty?
Super, ze sie dobrze czujesz ♥️
No wlasnie ja mam tak samo 🤣 przedwczoraj zrobilam clear blue zeby sprawdzic ile tygodni mi pokaze, bo po prostu wcale tej ciazy nie czuje 😉
Ale moja mama mi powiedziala, ze jak ona byla w ciazy to do 3go miesiaca nie miala zadnych objawow. Moze mam to po niej 😉

No wlasnie ja mam tak samo 🤣 przedwczoraj zrobilam clear blue zeby sprawdzic ile tygodni mi pokaze, bo po prostu wcale tej ciazy nie czuje 😉
Ale moja mama mi powiedziala, ze jak ona byla w ciazy to do 3go miesiaca nie miala zadnych objawow. Moze mam to po niej 😉
O jakbym tak chciała nie mieć objawów, ale mdłości to już mam od dawna i to takie ze żyć nie dają 🙈 w poprzedniej ciazy wymiotowałam do 16 tygodnia, ale mam nadzieje ze w tej będzie lepiej 🤞🏼

A później będziemy miec za swoje. 😅🤣 miesa nie jadam, szynke zjem ale kotleta absolutnie nie. Fuj.. nalesniki, racuchy, pomidorowa mniam reszta nie tkne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry