reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Tak, zdecydowałabym się urodzić. Osobiście nie wyobrażam sobie innego wyboru, nie wybaczyłabym sobie tego po prostu, ale tak jak pisałam każdy powinien postępować w zgodzie ze sobą i swoim sumieniem 😊 dodatkowo też nie znajduje się w żadnej grupie ryzyka

Rozumiem :) Pewnie, każdy ma swoje zdanie. Sam temat jest bardzo trudny i nie będę nawet się rozpisywać, bo myślę i mam nadzieję, że żadnej z nas nie będzie dotyczył :)

reklama
Tak, zdecydowałabym się urodzić. Osobiście nie wyobrażam sobie innego wyboru, nie wybaczyłabym sobie tego po prostu, ale tak jak pisałam każdy powinien postępować w zgodzie ze sobą i swoim sumieniem 😊 dodatkowo też nie znajduje
Coś naknocilam...chciałam powiedzieć że mnie temat bardzo dotyczy a statystyki la matek 40+ są bezlitosne. Biorę jednak na klatę wszystko co będzie mi dane

Nie chce cie kochana martwic, ale poznalam kobiete w ciąży, ktora rodzila w 22 tyg ciazy, zlapala covida i zbyt malo wód płodowych miała. Dziecko niestety zmarlo, uwazaj na siebie i kontroluj sie czesciej, bo przez babeczke zlapalam schize czy serio przez covida tala sytuacja czy tak sie po prostu stalo. Ale uwazaj.
Ja mając covida poroniłam koniec 8tyg 😭

Czesc dziewczyny :) moja ciaza jak byla tak jest ;) za to setki innych problemow na glowie. Ostatnio mialam usg w szpitalu tydzien temu, dokladnie w poniedzialek i dziecko mialo 2.2cm, termin wychodzi na koniec marca. Chcialam zapytac czy ktoras bedzie robila test nifty? Poniewaz jutro bedzie 10+0 rozwazam umowienie owego testu tylko ze cena powala wiec jeszcze decyzji nie podjelam. A jestem ciekawa czy macie jakies przemyslenia na ten temat.
Ja na pewno będę robić nifty. Chce w 11+. Nie jestem w żadnej grupie ryzyka, ale ja wole dmuchać na zimne i najchętniej wszystko co się da bym posprawdzała.

reklama
Ja prócz nudności doświadczam zaparc.... Nwm jak wy ale ja przez mega zaparcie dostrzegłam krew w kale...nigdy nie miałam takiego problemu i nie powiem nieźle spanikowałam. Jutro wizyta u lekarza więc go poinformuję o zaistniałym fakcie 😱🙃🙃dodam że krew była jednorazowo (na całe szczęście nie z dróg rodnych)
Ja z tego tytułu objadłam się suszonych śliwek i moreli...nie pytajcie...jestem jak skunks

Do góry