XnetiX
Fanka BB :)
Ja też mam późno wizytę w czwartek, na 18:30Ja jak na razie na luzie, ale pewnie w środę wieczorem lub maksymalnie w czwartek rano złapie mnie stres i na niczym się skupić nie będę mogłaa wizyta dopiero na 19:15
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam późno wizytę w czwartek, na 18:30Ja jak na razie na luzie, ale pewnie w środę wieczorem lub maksymalnie w czwartek rano złapie mnie stres i na niczym się skupić nie będę mogłaa wizyta dopiero na 19:15
![]()
Ja tak mamZapraszam właśnie robię zjadłam dwa i mnie cofa...czy Wy też tak macie ze nie możecie jesc? Nie mówię o miłościach...ale ostatnio wmuszqm w siebie...wszystko bum jadła ale tylko oczami
Taaak, kompletny brak apetytuZapraszam właśnie robię zjadłam dwa i mnie cofa...czy Wy też tak macie ze nie możecie jesc? Nie mówię o miłościach...ale ostatnio wmuszqm w siebie...wszystko bum jadła ale tylko oczami
ja w pierwszej ciąży chodziłam z narzeczonym zawsze na te główne usg, czyli prenatalne polowkowe i to w 3 trymestrze, nikt nie miał nic przeciwko ale nie było wtedy jeszcze pandemii… wydaje mi się ze teraz powinny wpuścić razem . Ja chodze do medicover w PoznaniuA orientuje się ktoś jak to jest w Medicoverze? Jest szansa, żeby chociaż raz na jakiś czas partner towarzyszył na usg?
ja tak miałam w pierwszej ciąży , oprócz mdlosci, wszystko mi śmierdziało i do tego żołądek ściśnięty ze jadłam tyle co kot napłakał.. później już przeszło i nadrobiłam stracone kgTaaak, kompletny brak apetytujem na siłę, bo odczuwam głód i wiem że muszę ale kompletnie nic mi nie smakuje… z tym że mi się nie cofa ani nic, po prostu ciężko mi cokolwiek przełknąć
![]()
Miałam konsultację z lekarzem chorób zakaźnych w sprawie moich wyników z toksoplazmozy, mówi że świadczą one raczej tylko o tym że w ciągu ostatnich 3 miesięcy przeszłam toksoplazmozę, z tym że raczej to było przed ciążą, bo przeciwciała (tym bardziej w takiej ilości) nie wytwarzają się od razu. Więc raczej nie jest to świeże zakażenie. Dla pewności mam jeszcze zrobić Toxo-awidność IgG i jutro się wybiorę na badanie. Pani doktor mówi, że jeśli ta awidność wyjdzie tak jak myśli to ani w tej ani w kolejnej ciąży nie muszę się już martwić o zakażenie toksoplazmoząwięc oby tak było
Robiłam też posiew moczu ze względu na zły wynik badania ogólnego i wszystko jest okejwięc dziś dzień dobrych wiadomości, tak mnie to pozytywnie nastawiło że już musi wszystko być dobrze
![]()