XnetiX
Fanka BB :)
18:30, mi też jakoś dzień się nie dłuży, ani się obejrzymy a będziemy się wieczorem chwalić serduszkamiTrzymam kciuki za wizytęo której masz? Ja o 19:15, ale o dziwo jak na razie całkiem dobrze mi to zleciało
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
18:30, mi też jakoś dzień się nie dłuży, ani się obejrzymy a będziemy się wieczorem chwalić serduszkamiTrzymam kciuki za wizytęo której masz? Ja o 19:15, ale o dziwo jak na razie całkiem dobrze mi to zleciało
![]()
Właśnie nie mam jeszcze zaplanowanych, lekarz powiedział ze jak będę na następnej wizycie za 2 tygodnie to mi da skierowanie (ja mam wszystko z medicover). Trochę się obawiam, żeby potem nagle nie było za późno, bo widze ze dużo dziewczyn ma już poplanowane i mysle, czy nie szukać kogoś dobrego prywatnie na własna rękę. Niestety za bardzo nie umiem znaleźć lekarza, który się specjalizuje w takim USG.
Wydaje mi się, że jeśli robisz wszystko w medicover, to lekarz sam by Cię na "minę" nie wpakował z tak późnym skierowaniem. Chyba musi wiedzieć, że będą bez problemu wolne terminy.Właśnie nie mam jeszcze zaplanowanych, lekarz powiedział ze jak będę na następnej wizycie za 2 tygodnie to mi da skierowanie (ja mam wszystko z medicover). Trochę się obawiam, żeby potem nagle nie było za późno, bo widze ze dużo dziewczyn ma już poplanowane i mysle, czy nie szukać kogoś dobrego prywatnie na własna rękę. Niestety za bardzo nie umiem znaleźć lekarza, który się specjalizuje w takim USG.
Ja mam wrażenie czasem że lekarze tam są trochę oderwani od rzeczywistości i nie mają świadomości dostępności terminówWydaje mi się, że jeśli robisz wszystko w medicover, to lekarz sam by Cię na "minę" nie wpakował z tak późnym skierowaniem. Chyba musi wiedzieć, że będą bez problemu wolne terminy.
Natomiast co do lekarzy prywatnych, to z ciekawości na znanymlekarzu wpisałam ginekolog / Katowice / usługa: badania prenatalne i znalazło mi ich kilku.
To ja, póki co, miałam same pozytywne doświadczenia z tą stronąJa mam wrażenie czasem że lekarze tam są trochę oderwani od rzeczywistości i nie mają świadomości dostępności terminówMam nadzieję, że w tym przypadku tak nie jest
![]()
17 wrzesień który to będzie tydzień ciąży?Tez miałam wizytę 17 a kolejna dopiero 17 września prenatalne, powinnam iść wcześniej?
Właśnie nie mam jeszcze zaplanowanych, lekarz powiedział ze jak będę na następnej wizycie za 2 tygodnie to mi da skierowanie (ja mam wszystko z medicover). Trochę się obawiam, żeby potem nagle nie było za późno, bo widze ze dużo dziewczyn ma już poplanowane i mysle, czy nie szukać kogoś dobrego prywatnie na własna rękę. Niestety za bardzo nie umiem znaleźć lekarza, który się specjalizuje w takim USG.
Super! Powiedz w jakim magicznym tc ci przeszło?Właśnie wróciłam z pracy i odkryłam że nie mam mdłości i normalnie funkcjonuję [emoji4] Zapachy dalej mi przeszkadzają ale to nic w porównaniu z tym co było w zeszłym tygodniu[emoji85]
Wydaje mi się, że gdzieś w internecie dostępna jest lista z ginekologami, którzy mają certyfikat FMFsprawdź sobie może i zobacz, który przyjmuje w Twojej okolicy.
Super! DziękujeTu link z lekarzami do badań prenatalnychThe Fetal Medicine Foundation
The Fetal Medicine Foundation is a Registered Charity that aims to improve the health of pregnant women and their babies through research and training in fetal medicine.fetalmedicine.org