• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było. Chociaż podczytywałam Was trochę, jednak przygotowania do rozpoczęcia roku przedszkolnego z moją nową grupą trzylatków były czasochłonne i bardzo stresujące😉 Tak jak niektóre smutne wiadomości tutaj… Ale cieszę się i gratuluję wszystkich dobrych wieści😌💕 Jutro moja pierwsza wizyta. Staram się myśleć pozytywnie i mam nadzieję zobaczyć moje Maleństwo. Dzisiaj 8+3.

A co to za badania robicie?
1. Anty TPO
2. CMV (IgG)
3 CMV (IgM)
4. Elektrolity (Na, K)
5. Glukoza
6. Grupa krwi
7.HBs antygen
8. HCV przeciwciała
9. HIV
10. Kiła
11. Mocz
12. Morfologia
13. Toxoplasma gondii IgG
14. Toxoplasma gondii IgM
15. TSH

Odrazu mówię że Pani która pobierała mi krew mówiła że mój Pan Doktor zawsze szaleje z tymi badaniami na początku i na raz bo niektórzy dają po trochu nie wszystko na raz. Ale jak dla mnie lepiej mam wszystko już porobione to mam z głowy. 🙃🙃🙃🙃

Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było. Chociaż podczytywałam Was trochę, jednak przygotowania do rozpoczęcia roku przedszkolnego z moją nową grupą trzylatków były czasochłonne i bardzo stresujące😉 Tak jak niektóre smutne wiadomości tutaj… Ale cieszę się i gratuluję wszystkich dobrych wieści😌💕 Jutro moja pierwsza wizyta. Staram się myśleć pozytywnie i mam nadzieję zobaczyć moje Maleństwo. Dzisiaj 8+3.
To mamy ten sam termin. O której jutro masz wizytę? 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry