luv
Początkująca w BB
na 10:20 mam wizytę, ale do poniedziałku chyba zwariujeJa miałam serduszko 6+1 wiec myśle ze nawet jak masz ciąże kilka dni młodsza to powinnaś już wszystko zobaczyćbędzie dobrze!! Na która masz wizytę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na 10:20 mam wizytę, ale do poniedziałku chyba zwariujeJa miałam serduszko 6+1 wiec myśle ze nawet jak masz ciąże kilka dni młodsza to powinnaś już wszystko zobaczyćbędzie dobrze!! Na która masz wizytę?
Po pierwsze:na 10:20 mam wizytę, ale do poniedziałku chyba zwariujedzisiaj po 2 tygodniach spokoju znowu rano miałam plamienie (ostatnio miałam jednodniowe w dniu @ i się już nie potwórzyło, beta rosła więc byłam spokojna) nie wiem czy coś z tego będzie
Oczywiście dużo nas tu jest które czekają na pierwsze dzieckoA czy jest u ktoś kto czeka na swoje pierwsze dziecko...bo zaczynam czuć się niezręcznienie tylko stara
ale do tego pierworódka
![]()
Jeśli to tylko jednorazowe plamienie a nie czysta żywa krew to na prawdę się nie denerwuj, będzie dobrze , to nic złego nie musi oznaczaćna 10:20 mam wizytę, ale do poniedziałku chyba zwariujedzisiaj po 2 tygodniach spokoju znowu rano miałam plamienie (ostatnio miałam jednodniowe w dniu @ i się już nie potwórzyło, beta rosła więc byłam spokojna) nie wiem czy coś z tego będzie
ja nie mam jeszcze dzieckaA czy jest u ktoś kto czeka na swoje pierwsze dziecko...bo zaczynam czuć się niezręcznienie tylko stara
ale do tego pierworódka
![]()
JaA czy jest u ktoś kto czeka na swoje pierwsze dziecko...bo zaczynam czuć się niezręcznienie tylko stara
ale do tego pierworódka
![]()
Dlaczego uwazasz ze jestes stara?A czy jest u ktoś kto czeka na swoje pierwsze dziecko...bo zaczynam czuć się niezręcznienie tylko stara
ale do tego pierworódka
![]()
Ja [emoji3526] i wiele innych dziewczynA czy jest u ktoś kto czeka na swoje pierwsze dziecko...bo zaczynam czuć się niezręcznie[emoji849] nie tylko stara[emoji24] ale do tego pierworódka[emoji24][emoji24][emoji24]
Wasze 3800 nie brzmi jeszcze tak źle, mój Klusek ważył 4360, miał 58 cm i nie mieliśmy pojęcia, że będzie taki duży, bo nikt mi nie zrobił USG przed porodem, więc lekarz się zdziwił jak go zobaczył, bo waga powyżej 4 kilo to wskazanie do cc. Nie dość że mnie nacięli to jeszcze mnie rozerwał, więc musiało to wyglądać tragicznie tam na dole i nigdy ze strachu tam nie zajrzałam podczas gojenia.Kurcze, takie maleństwo, też byłam taka drobniutka jak się urodziłam 2450g ważyłam. Heh śmieje się, że jakby mój Olek taki był to bym mocniej pierdła i by wyskoczyłchociaż i tak jak na jego wagę i pierwszy poród to i tak szybko mi poszło.
Obyśmy wszystkie miały tym razem też takie łatwe i szybkie porody![]()