Gocha 05
Fanka BB :)
Mi jest cały czas gorącoHej dziewczyny, czy marzniecie w ciąży bardziej niż normalnie? Ja siedzę w pracy i trzęsę się z zimna. W domu to samo![]()
CudownieDzidziuś ma Juz 1cm serduszko bije 141/ minkolejna wizyta za 3 tygodnie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi jest cały czas gorącoHej dziewczyny, czy marzniecie w ciąży bardziej niż normalnie? Ja siedzę w pracy i trzęsę się z zimna. W domu to samo![]()
CudownieDzidziuś ma Juz 1cm serduszko bije 141/ minkolejna wizyta za 3 tygodnie
![]()
Jeśli to ma Cię uspokoić to leć, będziesz miała pewność że wszystko w porządkuJa też mam jedynie mało dokuczliwe objawy tj. większe piersi, zmęczenie, częstsze sikanie czy rozpieranie w brzuchu, naprawdę nie mogę narzekać.
Dla mnie to będzie najbardziej stresujący tydzień, bo 2 lata temu właśnie 7 września dowiedzieliśmy się, że poroniłam, a ciąża była 1 dzień młodsza niż teraz. Z tych głupich myśli aż się zastanawiam czy nie pójdę w środę na jakieś USG, żeby uspokoić głowę przed imprezą urodzinową męża. Wtedy z czystym sumieniem będziemy mogli powiedzieć rodzinie.
Ja jestem panikara, więc po prostu bym Ci powiedziała, że dla spokojnego sumienia może i lepiej iść dodatkowo na USG.Ja też mam jedynie mało dokuczliwe objawy tj. większe piersi, zmęczenie, częstsze sikanie czy rozpieranie w brzuchu, naprawdę nie mogę narzekać.
Dla mnie to będzie najbardziej stresujący tydzień, bo 2 lata temu właśnie 7 września dowiedzieliśmy się, że poroniłam, a ciąża była 1 dzień młodsza niż teraz. Z tych głupich myśli aż się zastanawiam czy nie pójdę w środę na jakieś USG, żeby uspokoić głowę przed imprezą urodzinową męża. Wtedy z czystym sumieniem będziemy mogli powiedzieć rodzinie.
Pozazdrościć. Mnie jak na razie ta ciąża daje w kość. Głównie przez te mdłości i posmak w buzi. No nie idzie wytrzymać.Ja to się przy Was dziwnie czujePrócz tego że nie mam okresu i w nocy bolą mnie piersi to nie mam kompletnie żadnych objawów, czuję się wręcz wyjątkowo dobrze, gdzie przed ciążą różnie z tym bywało
na początku miałam problem z apetytem, ale w sumie teraz już na to też coraz mniej narzekam, czasem się tylko zdarzy
![]()
Ja uważam że ciąża to super czas.A moja już druga wizyta 10+6.
Najpierw człowiek idzie sprawdzać czy jest zarodek i czy pika serduszko a teraz znów stres żeby dalej to serce pikało... jak ktoś mi powie ze ciąża to taki super czas to zamorduje...tyle co mi siwych włosów wyjdzie to nie wyszło przez całe życie do tej pory.
Oo to my tak samo. Ja dziś też 7+4. Pokażesz fotkę?7+4 ale rozmiar dzidziusia pokazuje na 7+1![]()
Witaj w klubieMi jest cały czas gorącoW nocy śpię przy uchylonym oknie a mąż narzeka bo mu zimno
Cudownie![]()
Ja to cały czas czuje taki dziwny wewnętrzny spokójJa uważam że ciąża to super czas.I nie będę na nią psioczyć, bo to coś mega pięknego.
No i nie jestem tym typem co się tak stresuje. Jeśli bym usłyszała złe wieści to wiadomo. Włosy siwe, pewnie je powyrywam z nerwów, ale ... jak jest dobrze to trzeba się cieszyć, a nie doszukiwać niepotrzebnie problemów.![]()
Moja to pierwsza wizyta więc pewnie emocje będą. Zobaczymy jakieJa to cały czas czuje taki dziwny wewnętrzny spokójnawet przed wizytą u lekarza stresowałam się mniej niż zwykle przed jakąkolwiek inną wizytą. Jutro mam usg i czuję tylko i wyłącznie podekscytowanie że zobaczę maleństwo
Jakoś tak jestem mega pozytywnie nastawiona, zero negatywnych myśli
![]()