Anuuula
Fanka BB :)
ja też nie mam jeszcze skierowania. Mam nadzieję że dostanę 15.09 a przynajmniej zapytamZa mna chodzi kapusta kiszona
Wy juz macie skierowania na prenatalne a ja nadal nic. Nawet lekarka nic nie wspomniała.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też nie mam jeszcze skierowania. Mam nadzieję że dostanę 15.09 a przynajmniej zapytamZa mna chodzi kapusta kiszona
Wy juz macie skierowania na prenatalne a ja nadal nic. Nawet lekarka nic nie wspomniała.
Mam ogromną cukinię. Podasz przepis jak mówisz, że taka dobra?Ja nawet jak mam mdłości to i tak chodzę glodna, ale kompletnie na nic nie mam apetytudziś tak samo, całe szczęście przyjaciółka mi podesłała pomysł na obiad i mam przepyszną zupe krem z cukinii, no mistrzostwo świata
szukam jakiś bezmięsnych potraw, bo od mięsa mnie odrzuca, śmierdzi mi strasznie
![]()
Ja też nadal nic. Pewnie skierowanie to ja we śnie zobaczę jedynie najprędzejZa mna chodzi kapusta kiszona
Mam ogromną cukinię. Podasz przepis jak mówisz, że taka dobra?
Mi dzisiaj lekarz powiedział, ze wszytko będę mieć jednego dnia na miejscu, ale wspominał, ze to zależy od kliniki do której się idzie. Czasem robią osobno.Dziewczyny, mam pytanko o I badania prenatalne, czy wy badanie krwi będziecie miały na miejscu razem z USG, czy badanie bhcg i pappa robicie osobno?
Naprawdę jest dobra? Bo dla mnie wydaje się jakaś taka ... hmm ... biedna?Tylko ja zamiast jednego ząbka czosnku dałam 3, bo uwielbiamy z mężem czosnek![]()
Zupa z cukinii
Zupa z cukinii. Zupa krem z cukinii podawana z grzankami z masłem czosnkowym. Prosty przepis na kremową zupę z cukinii.www.kwestiasmaku.com
![]()
Czasem najprostsze przepisy są najlepszeNaprawdę jest dobra? Bo dla mnie wydaje się jakaś taka ... hmm ... biedna?Tylko cebula i cukinia
![]()
Co racja to racja. No i nie narobię się jak dziki wółCzasem najprostsze przepisy są najlepszewłaśnie cebula i czosnek podkręcają smak, do tego grzanki, które też robią robotę
ja akurat lubię takie proste przepisy z małą ilością składników, nie potrzebuje wykupić pół sklepu, zazwyczaj wszystko mam pod ręką
![]()