• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Ja nawet jak mam mdłości to i tak chodzę glodna, ale kompletnie na nic nie mam apetytu 🙈 dziś tak samo, całe szczęście przyjaciółka mi podesłała pomysł na obiad i mam przepyszną zupe krem z cukinii, no mistrzostwo świata 😍 szukam jakiś bezmięsnych potraw, bo od mięsa mnie odrzuca, śmierdzi mi strasznie 🤢🙈
Mam ogromną cukinię. Podasz przepis jak mówisz, że taka dobra?

Naprawdę jest dobra? Bo dla mnie wydaje się jakaś taka ... hmm ... biedna? 😂 Tylko cebula i cukinia 😉
Czasem najprostsze przepisy są najlepsze 😉 właśnie cebula i czosnek podkręcają smak, do tego grzanki, które też robią robotę 😊 ja akurat lubię takie proste przepisy z małą ilością składników, nie potrzebuje wykupić pół sklepu, zazwyczaj wszystko mam pod ręką 😅

Czasem najprostsze przepisy są najlepsze 😉 właśnie cebula i czosnek podkręcają smak, do tego grzanki, które też robią robotę 😊 ja akurat lubię takie proste przepisy z małą ilością składników, nie potrzebuje wykupić pół sklepu, zazwyczaj wszystko mam pod ręką 😅
Co racja to racja. No i nie narobię się jak dziki wół 😜😜😜

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry