Uni_Cat
Fanka BB :)
U mnie będzie robione od razu, na tej samej wizycie.Wiecie co, już zgłupiałam. To pierwsze USG prenatalne genetyczne robi się od razu z testem pappa z krwi? Czy dopiero jak coś nie tak na USG wyjdzie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie będzie robione od razu, na tej samej wizycie.Wiecie co, już zgłupiałam. To pierwsze USG prenatalne genetyczne robi się od razu z testem pappa z krwi? Czy dopiero jak coś nie tak na USG wyjdzie?
5+5, oby zostalo jak jestA który to tydzień? Bo chyba początek? Ja do 6+2 też czułam się świetnie. Cudownie wręcz, aż mnie z dnia na dzień siekło![]()
U mnie najpierw pobranie krwi a tydzień potem wizyta z usg. Wyniki z krwi już będą gotowe.Wiecie co, już zgłupiałam. To pierwsze USG prenatalne genetyczne robi się od razu z testem pappa z krwi? Czy dopiero jak coś nie tak na USG wyjdzie?
Robi się od razu. Czytałam, że lepiej badanie z krwi zrobić wcześniej, nie tego samego dniaWiecie co, już zgłupiałam. To pierwsze USG prenatalne genetyczne robi się od razu z testem pappa z krwi? Czy dopiero jak coś nie tak na USG wyjdzie?
O, czyli w czwartek, jeśli sprzęt będzie dobry, to zobaczysz już może serduszko5+5, oby zostalo jak jestNie tesknie za Mdłościami
![]()

O a mi lekarka zaznaczyła że KONIECZNIE należy pobrać tego samego dnia co usg …Robi się od razu. Czytałam, że lepiej badanie z krwi zrobić wcześniej, nie tego samego dnia![]()
Naprawdę różnie się to robi. Niektórzy idą już z wynikiem krwi inni w trakcie wizyty oddają krew ale wyniki ma się później. To zależy od placówki. Jak oni to robią.Wiecie co, już zgłupiałam. To pierwsze USG prenatalne genetyczne robi się od razu z testem pappa z krwi? Czy dopiero jak coś nie tak na USG wyjdzie?
O mniam wyglada smakowicieJa mam np jeden dzień spokój od mdłości, s później jest jazda i taka przeplatanka, nie znam dnia ani godziny
Dzisiaj do południa miałam ochotę na ziemniaki i jajko sadzone, ale później mnie zemdlilo bez powodu i nabrałam ochotę na makaron z jogurtem i z owocami , ale i tak później poszły ziemniaczki i jajeczko sadzone
Zobacz załącznik 1313056Zobacz załącznik 1313057Zobacz załącznik 1313058