Melania_1407
Fanka BB :)
Też bym zjadła....zero problemu z taką ilościąMnie dzisiaj ciut wyczyściło, zastanawiałam się po czymAle Niemąż mi przypomniał, że wczoraj zjadłam to...na raz
Zobacz załącznik 1314823
Mam za karę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też bym zjadła....zero problemu z taką ilościąMnie dzisiaj ciut wyczyściło, zastanawiałam się po czymAle Niemąż mi przypomniał, że wczoraj zjadłam to...na raz
Zobacz załącznik 1314823
Mam za karę![]()
GratulacjeHej, wizyta super, młodzieniec jest młodszy i mamy teraz 6+6. Serduszko bijetermin na 1 maja
ufff strasznie się cieszę
![]()
A o jakie konkretnie badania chodzi?Dziewczyny macie może dla porównania wyniki swoich badań?
Ooo! Ja to dopiero mam 24.09 więc czekam i czekamDziękujęKiedy masz teraz wizytę?
Mnie jakieś takie dziwne bóle brzucha dopadły właśnie parę dni temu w dniu przewidywanej kolejnej miesiączki. Dziś też mam 8+3Dziewczyny pomocy mam dziwne bóle w podbrzuszu takie klujace rtlko po prawej stronie boli i przechodzi i tak w kółko dziś jest 8+3 czy któraś tak z was miala?
Ja delikatny kłujący ból miałam w czasie kiedy powinna być miesiączkaDziewczyny pomocy mam dziwne bóle w podbrzuszu takie klujace rtlko po prawej stronie boli i przechodzi i tak w kółko dziś jest 8+3 czy któraś tak z was miala?
Ja ostatnio pisałam, że mam takie pobolewania jak na okres przez dwa dni, ale przeszło. Myślę,że to normalne jednak. Nie pamiętam jak było w pierwszej ciąży, bo to już 9 lat, ale intuicja mi podpowiada,że to rozciąganie się macicy.Dziewczyny pomocy mam dziwne bóle w podbrzuszu takie klujace rtlko po prawej stronie boli i przechodzi i tak w kółko dziś jest 8+3 czy któraś tak z was miala?
No o wszystkie robione do 10 tygodniaA o jakie konkretnie badania chodzi?