Witamyteż jestem po biochemicznej, ale moja beta obecnie to maksymalnie 100, a Twoja już jest bardzo duża
trzymam więc kciuki za dobry przyrost
oby teraz nam się udał
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witamyteż jestem po biochemicznej, ale moja beta obecnie to maksymalnie 100, a Twoja już jest bardzo duża
trzymam więc kciuki za dobry przyrost
oby teraz nam się udał
W lutym była biochemiczna i dwa dni się nacieszyłam ciążą tylko. Teraz ciagły strach czy nie zobacze krwi, To prawda beta wygląda bardzo dobrze. W środę idę powtórzyć. Bierzesz może duphaston po biochemicznej ?
Ja tez powiedziałam od razu jak potwierdziłam betaDziewczyny powiedziałyście już swoim facetom ?
Ja brałam wlasnie na wyregulowanie miesiączek i kazał mi brac lekarz w razie gdyby na teście pojawiły pojawiły dwie kreski, myślę że to przez biochemiczna zalecił brać na początku ciąży.Nie, nie biorę, bo nie byłam nawet jeszcze u lekarza.
W sobotę beta 50,1 a progesteron powyżej 55, więc w normie.
Co do mówienia mężowi, to my się dzielimy ze sobą wszystkim, testami owu, cianiami cienia z testu ciążowego itd.![]()
Ja jeszcze nie powiedziałam boję się że się nie uda i będzie wielkie rozczarowanie. Ale w środę jak beta wzrośnie to przygotowałam pudełko z testem i małymi ubrankami. Napewno będą łzy szczęścia bo mąż jeszcze bardziej niż ja pragnął dzieckaJa tez powiedziałam od razu jak potwierdziłam beta![]()
Piękny prezent na rocznicęJa powiem dopiero w środę, będzie nasza 9 rocznica ślubu![]()