Kropka29
Moderator
O nieeee, tyle mnie ominęłoWłaśnie czytałam to i z każdym kolejnym postem byłam w coraz większym szoku.. . masakra! Troszkę poszło wyzwisk w naszą stronęAle z tego co widzę wątek został już skasowany.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O nieeee, tyle mnie ominęłoWłaśnie czytałam to i z każdym kolejnym postem byłam w coraz większym szoku.. . masakra! Troszkę poszło wyzwisk w naszą stronęAle z tego co widzę wątek został już skasowany.
Z jednej strony się cieszę a z drugiej martwię że może być coś nie tak przez to że nie mam żadnych objawów no ale cóż muszę czekać cierpliwie do jutra...Nic tylko się cieszyć![]()
Ja teżJa jestem już blisko złotego okresu ciazy hehehbo jestem w 12 tygodniu
jestem zaMoże po prenatalnych zrobimy listę osób, żeby móc się docelowo przenieść na wątek prywatny? Nick i planowany termin porodu?
Fajnie jakbyśmy miały ją na pierwszej stronie, bo łatwo byłoby ją znaleźć. Dziewczyna, która założyła wątek więcej się nie odezwała, ale @Leah i @Gocha 05 mają posty na pierwszej stronie. Ja mogę taką listę stworzyć i aktualizować jak dziewczyny będą się chwalić wynikami prenatalnych, a ktoraś z Was mogłaby ją wrzucić potem do pierwszego posta?![]()
Witamy i gratulujemyHej dziewczyny, witam się i ja z Wami. Trochę zwlekałam, ponieważ czytałam wcześniejsze posty i byłam lekko „przerażona” wypowiedziami niektórych Pan i lekkimi sprzeczkami. Ale widzę, ze problem rozwiązał się sam
Dzisiaj 7+4 i termin na 30 kwietnia
10 września byłam u lekarza i pierwszy raz usłyszałam bicie serduszka maleństwa
Maleństwo miało wtedy 1cm i lekarz stwierdził, ze wszystko rozwija się rewelacyjnie. To moja pierwsza ciąża wiec fajnie będzie podzielić się z kimś obawami, przemyśleniami a także pogadać tak po prostu na codzień!
Mam nadzieje, ze wspólnie miło spędzimy tutaj czas do kwietnia.
postaram się nadrobić wcześniejsze tematy a tymczasem przesyłam Wam dużo energii
U mnie trochę z nią kiepsko bo na codzień czuje się mega zmęczona
A to moja mała fasolka z 10.09
Zobacz załącznik 1317165
Też o tym myślałamMoże po prenatalnych zrobimy listę osób, żeby móc się docelowo przenieść na wątek prywatny? Nick i planowany termin porodu?
Fajnie jakbyśmy miały ją na pierwszej stronie, bo łatwo byłoby ją znaleźć. Dziewczyna, która założyła wątek więcej się nie odezwała, ale @Leah i @Gocha 05 mają posty na pierwszej stronie. Ja mogę taką listę stworzyć i aktualizować jak dziewczyny będą się chwalić wynikami prenatalnych, a ktoraś z Was mogłaby ją wrzucić potem do pierwszego posta?![]()
Ja też sobie już myślałam że jak nie mam objawów to jest coś nie tak ale martwiłam się bez powodu bo wszystko jest wporzadku u Ciebie też tak będzie napewnoZ jednej strony się cieszę a z drugiej martwię że może być coś nie tak przez to że nie mam żadnych objawów no ale cóż muszę czekać cierpliwie do jutra...Jestem dobrej myśli, jednak jadę sama na tą wizytę i jakbym się czegoś złego dowiedziała to nie wiem jak wrócę do domu...
Z jednej strony się cieszę a z drugiej martwię że może być coś nie tak przez to że nie mam żadnych objawów no ale cóż muszę czekać cierpliwie do jutra...Jestem dobrej myśli, jednak jadę sama na tą wizytę i jakbym się czegoś złego dowiedziała to nie wiem jak wrócę do domu...
mam tak samoJa teżI muszę przyznać, że coraz lepiej się czuję
![]()
Hej witamy w naszym gronieHej dziewczyny, witam się i ja z Wami. Trochę zwlekałam, ponieważ czytałam wcześniejsze posty i byłam lekko „przerażona” wypowiedziami niektórych Pan i lekkimi sprzeczkami. Ale widzę, ze problem rozwiązał się sam
Dzisiaj 7+4 i termin na 30 kwietnia
10 września byłam u lekarza i pierwszy raz usłyszałam bicie serduszka maleństwa
Maleństwo miało wtedy 1cm i lekarz stwierdził, ze wszystko rozwija się rewelacyjnie. To moja pierwsza ciąża wiec fajnie będzie podzielić się z kimś obawami, przemyśleniami a także pogadać tak po prostu na codzień!
Mam nadzieje, ze wspólnie miło spędzimy tutaj czas do kwietnia.
postaram się nadrobić wcześniejsze tematy a tymczasem przesyłam Wam dużo energii
U mnie trochę z nią kiepsko bo na codzień czuje się mega zmęczona
A to moja mała fasolka z 10.09
Zobacz załącznik 1317165