M_imi
Fanka BB :)
Żenada...Taak, zdążyłam już dojechać do domu (mam ponad godzinę drogi). Zadzwoniłam do centrali, ze co to ma być to mi dali 100 zł rabatu… w sumie mniej więcej tyle będzie mnie kosztować jutrzejsza podróż tam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Żenada...Taak, zdążyłam już dojechać do domu (mam ponad godzinę drogi). Zadzwoniłam do centrali, ze co to ma być to mi dali 100 zł rabatu… w sumie mniej więcej tyle będzie mnie kosztować jutrzejsza podróż tam![]()
Wczoraj CRL bylo 37mm.A ile
A jaki masz CRL?
Mam zdjęcie jedno tylko i nie jest jakieś za specjalne ważne że widziałam Małego ba monitorze także dopiero następne zdjęcie dodam 12.10 jak będę u mojego doktora
Hurrra! A zdjęcieee?![]()
Super wieści!Dziewczyny jestem po badaniu prenatalnym jak to lekarz powiedział podczas badania - wszystko IDEALNIE !!!!! Wszystko mi tłumaczył i pokazywał. Co najważniejsze WIDZIALAM SIUSIAKAMąż się popłakał ja skycie marzyłam o dziewczynce ale to nie istotne ważne że jak na ten czas jest wszystko dobrze wręcz idealnie. Mały okazał się starszy o 4 dni
![]()
To ja mam podobnie i nie pomyślałam że to może być za małoWczoraj CRL bylo 37mm.
Widzisz, ja to umiem sobie problem stworzyć z niczegoTo ja mam podobnie i nie pomyślałam że to może być za mało![]()
Jeeeej wspanialeDziewczyny jestem po badaniu prenatalnym jak to lekarz powiedział podczas badania - wszystko IDEALNIE !!!!! Wszystko mi tłumaczył i pokazywał. Co najważniejsze WIDZIALAM SIUSIAKAMąż się popłakał ja skycie marzyłam o dziewczynce ale to nie istotne ważne że jak na ten czas jest wszystko dobrze wręcz idealnie. Mały okazał się starszy o 4 dni
![]()
Jeżeli takie długie terminy to leć do gina od niepłodności. Na pewno przepisze heparynęCześć dziewczyna, co u was słychać? Jak sie czujecie? Może ktoras z was pomoże mi. Otóż robilam badania wyszla trombofilia, powiedzcie mi czy muszę koniecznie z tym isc do hematologa czy dobry ginekolog od niepłodności da rade ? Terminy do hematologa dopiero na przyszły rok i to prywatnie [emoji58]