M_imi
Fanka BB :)
Żenada...Taak, zdążyłam już dojechać do domu (mam ponad godzinę drogi). Zadzwoniłam do centrali, ze co to ma być to mi dali 100 zł rabatu… w sumie mniej więcej tyle będzie mnie kosztować jutrzejsza podróż tam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żenada...Taak, zdążyłam już dojechać do domu (mam ponad godzinę drogi). Zadzwoniłam do centrali, ze co to ma być to mi dali 100 zł rabatu… w sumie mniej więcej tyle będzie mnie kosztować jutrzejsza podróż tam![]()
Wczoraj CRL bylo 37mm.A ile
A jaki masz CRL?
Mam zdjęcie jedno tylko i nie jest jakieś za specjalne ważne że widziałam Małego ba monitorze także dopiero następne zdjęcie dodam 12.10 jak będę u mojego doktora
Hurrra! A zdjęcieee?![]()
Super wieści!Dziewczyny jestem po badaniu prenatalnym jak to lekarz powiedział podczas badania - wszystko IDEALNIE !!!!! Wszystko mi tłumaczył i pokazywał. Co najważniejsze WIDZIALAM SIUSIAKAMąż się popłakał ja skycie marzyłam o dziewczynce ale to nie istotne ważne że jak na ten czas jest wszystko dobrze wręcz idealnie. Mały okazał się starszy o 4 dni
![]()
To ja mam podobnie i nie pomyślałam że to może być za małoWczoraj CRL bylo 37mm.
Widzisz, ja to umiem sobie problem stworzyć z niczegoTo ja mam podobnie i nie pomyślałam że to może być za mało![]()
Jeeeej wspanialeDziewczyny jestem po badaniu prenatalnym jak to lekarz powiedział podczas badania - wszystko IDEALNIE !!!!! Wszystko mi tłumaczył i pokazywał. Co najważniejsze WIDZIALAM SIUSIAKAMąż się popłakał ja skycie marzyłam o dziewczynce ale to nie istotne ważne że jak na ten czas jest wszystko dobrze wręcz idealnie. Mały okazał się starszy o 4 dni
![]()
Jeżeli takie długie terminy to leć do gina od niepłodności. Na pewno przepisze heparynęCześć dziewczyna, co u was słychać? Jak sie czujecie? Może ktoras z was pomoże mi. Otóż robilam badania wyszla trombofilia, powiedzcie mi czy muszę koniecznie z tym isc do hematologa czy dobry ginekolog od niepłodności da rade ? Terminy do hematologa dopiero na przyszły rok i to prywatnie [emoji58]