• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Ja ppace ryczałt około 5 zł za opakowanie...I tak uważam że to extra niż 70 zł nie wszyscy lekarze ponoć chcą przepisywać jak nie wyszło z badań nic...Mi podobno przysługuje i tak bo po dwóch stratach po 16 tygodniu.
No właśnie tego nie rozumiem że oni decydują kto płaci kto nie, tym bardziej że w aptece C to ciaza i zniżki reflektują. Ciekawy mamy system ale co poradzic🥴

Z racji ciąży ma się pierwszeństwo na heparyne? Z czego to wynika? Chciałabym wiedzieć jal będę walczyć 😂🤪
Wydaje mi się, że to kwestia podejścia pani z apteki 🤷 Uważa, że muszę mieć ten lek w ciąży i ponieważ są problemy z dostępnością, to ona dla mnie w pierwszej kolejności rezerwuje. W innych aptekach już nie byli aż tak przejęci... Po prostu dobrze trafiłam 😉

reklama
Moj maz to stwierdził że się boi i ja jeszcze na heparynie...mowi ze zawalu mógłby dostać i że jakoś to wytrzyma...ja jestem bez ochoty chyba też że strachu...

Czy u Was też są takie problemy z zakupem heparyny?Dobrze ze mam zapas na 3 tygodnie ale nigdzie nie mogę dostać...
Tak. Ogromny problem. Na szczęście już nie muszę brać. Ale udało mi się zakupić tylko jedno pudełko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry