Anuuula
Fanka BB :)
tak tylko ja zapewne bede zmieniać prace po macierzyńskim bo się będziemy przeprowadzac w najblizszej przyszłościPlusem jest to, że jak wrócisz po macierzyńskim, to na wyższej pensjiZawsze coś
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak tylko ja zapewne bede zmieniać prace po macierzyńskim bo się będziemy przeprowadzac w najblizszej przyszłościPlusem jest to, że jak wrócisz po macierzyńskim, to na wyższej pensjiZawsze coś
![]()
Ale nie o to chodziNa L4 płatnym 100% zazwyczaj tak wychodzi, o ile wypłaty są stałej wielkościwystarczy raz w roku porządna premia i już rzutuje na L4
![]()
Ja się też dowiedziałam na prenatalnych 12+6 więc może Ty też się już dowieszJeeju zazdro, że już znacie płećJa mam w piątek prenatalne i po cichu mam nadzieję, że uda mi się dowiedzieć.
W pierwszej ciąży syn chował swoje wdzięki aż do połówkowych
Ja właśnie w drodze do diabetologa. Mam wizytę na 17.30 i łzy w oczach bo znów będę się męczyć z dietą tyle, że teraz dłużej![]()
I huczy, tylko po angielsku, bo to rzadkie sprawy. Może gdybym zrobiła Sanco to bym coś więcej wiedziała....niby jeszcze mogę ale i tak muszę z genetykiem pogadać. Ja już nie wierze ze jest dobrzeO widzisz może coś faktycznie w tą stronę..Myślę że jakby było coś złego to internet by huczał
do.piatku zleci i wreszcie w całości odetchniesz z ulgą
bo faktycznie z tą ciąża masz nerwówkę , myślę że już ostatnia a później tylko słoneczko!
![]()
W informacji o tym badaniu piszą o tych dodatkowych "odkryciach" ze dużo czynników może mieć na nie wpływ...ja jeszcze nie mam wyników...normalnie już ledwo wytrzymuje, chociaż cały czas jeszcze wszystko jest w terminie bo myślę że minimum w środę dotarła do nich krew, to dziś nie ma jeszcze 7 dni...po jakim czasie miałaś wynik?Ogólnie dobrze. Jakbym nie zrobiła Nifty, to wyszłabym z gabinetu bardzo zadowolona. Nie było nawet mowy o aminopunkcji.
Wynik nie może być związany z odklejającym się jajem płodowym, bo to coś genetycznego.
Brat się śmieje, że może dzidzius będzie mieć tak samo zrośniete palce u stóp jak ja..to też ma związek z genetyką...całkiem zapomniałam że mam taką wadę
No i zapomniałam dodać że to chłopczyk ❤Lekarz powiedział że po tym co widzi nie ma się czego doczepić
A który to tydzień? Pewnie pisałaś ale ja nie pamiętam...no widać sprzęt jak na dłoni że tak to ujmęProszę tu macie dupcie i pitolka (to ten stożek po środku) mojego synusia, tak mi się pięknie ułożył dzisiajwięc nie ma żadnych wątpliwości
Zobacz załącznik 1325955
A masz w planach zrobić amniopunkcję? Ostatnio dużo osób polecaI huczy, tylko po angielsku, bo to rzadkie sprawy. Może gdybym zrobiła Sanco to bym coś więcej wiedziała....niby jeszcze mogę ale i tak muszę z genetykiem pogadać. Ja już nie wierze ze jest dobrze![]()