XnetiX
Fanka BB :)
Tez mi się tak wydaje, że mają być dopiero 21.10.A czasem leginsy nie są od następnego czwartku?
Może to jeszcze z poprzedniego rzutu resztki, bo wtedy akurat jedne kupiłam i czaje się na kolejne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez mi się tak wydaje, że mają być dopiero 21.10.A czasem leginsy nie są od następnego czwartku?
No faktycznie są w gazetce z opisem że od 21A czasem leginsy nie są od następnego czwartku?
Identycznie mi powiedział!Hej Dziewczyny!
Byłam kilka dni temu na usg prenatalnym, wszystko na szczęście ok ! <3
to był 12+4 dni (wtedy) i lekarz powiedział, że nie sprawdza nawet jaka płeć, bo za duże ryzyko błędu.
Jak było u Was?
Pozdrawiam Was!
Haha też byłamW ogóle to mąż obiecał, że pójdzie dziś do Lidla po te legginsy ciążowe. Wiedziałam, że to ciężkie zadanie (ma problemy czasem z identyfikacją produktów i np. zamiast cukinii przynosi ogórka), ale miał dzwonić i wysyłać zdjęcianajpierw wysłał zdjęcie legginsów, na których opakowaniu było napisane "sport leggins"
Wytłumaczyłam mu, że to zdecydowanie nie to i ma szukać "S" legginsów ciążowych - szukał (byliśmy cały czas na linii) i w końcu znalazł,jest dwupak i nawet "S" - i wrócił i okazało się, że to kuźwa zwykłe legginsy. Powiedział, że S się udało znaleźć i chyba z radości już nie sprawdził reszty
także zaraz idę do Lidla
![]()
No właśnie tak mi się wydawało bo też chcialam jechać ale widziałam że 21.10 mają byćHaha też byłamale tam był błąd one będą 21.10
w nastepny czwartej
![]()
Mogłaś krzyknąć może bym usłyszałaNo właśnie tak mi się wydawało bo też chcialam jechać ale widziałam że 21.10 mają być![]()
I klops obudziła się rano...zimno w nosie...szyja boli...jeden węzeł chłonny boli...czuje sue przeziębiona...co na to zimno w nosie?Mogłaś krzyknąć może bym usłyszałaale nie byłam sama ze dwa brzuchy chodziły na około oprócz mnie
![]()
Biedna..włóż sobie szalik po domku herbate z malinami lub sokiem, aronię, jak masz nebulizator to możesz sobie zrobić inhalacje solą.I klops obudziła się rano...zimno w nosie...szyja boli...jeden węzeł chłonny boli...czuje sue przeziębiona...co na to zimno w nosie?
Jak zjem to zapodam witaminę C...pije herbatę z imbirem i lipą...no żeś w mordę...
Nie wiem jak u innych dziewczyn, ale u mnie nie było potrzebne skierowanie. To w sumie jest nieinwazyjne badanie, tylko pobranie próbki krwi, ale widać co miejsce to inne zasady
Ja oczywiście nie mówię, że musisz akurat Nifty robić tylko chciałam dać znać jak to było u mnie z tym geneplanet![]()
Właśnie też się zdziwiłam jak mi powiedziała że mimo że to badanie komercyjne to potrzebuję skierowaniaAle skierowanie niby po co tak się zastanawiam...kupujesz pakiet i tyle...