reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Mi strasznie dokucza trądzik na twarzy. Strasznie duże, podskórne bolące wypryski. Myślę, że to przyczyna Luteiny, bo podobny problem, ale krócej miałam w dwóch poprzednich ciazach, które poroniłam.

Mi strasznie dokucza trądzik na twarzy. Strasznie duże, podskórne bolące wypryski. Myślę, że to przyczyna Luteiny, bo podobny problem, ale krócej miałam w dwóch poprzednich ciazach, które poroniłam.

Mnie również :( Wyglądam gorzej niż jak byłam nastolatką. Zawsze miałam problem z trądzikiem przed okresem, a teraz te hormony są cały czas wysoko więc trądzik również... czekam na ten 2symestrowy glow 😂

Mialo być dzis ambitnie...sprzątanie, pranie...leżę przed tv...głowa mi zaraz pęknie...smaruje amolem, opcje z paracetamolem zostawię na noc, jak będzie bolało... Jeszcze zrobiłam herbatę z malinami i chcialam ominąć psa i herbata wylądowała na ścianie 🤦‍♀️ wprowadziliśmy się w połowie lipca...chyba nie muszę pisać...
Dobrze ze maż kupił roombe bo nie miałabym siły dziś odkurzać a tak mam chociaż namiastkę czystości...

reklama
Ja też mam wizytę 8.11 kolejna. Na twarzy też krostki mi co chwilę wyskakują :/ mam teraz 12 tydzień i 1 dzień ciekawe kiedy pierwsze ruchy poczuje w drugiej ciąży jakos w 18 poczułam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry