• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Mi strasznie dokucza trądzik na twarzy. Strasznie duże, podskórne bolące wypryski. Myślę, że to przyczyna Luteiny, bo podobny problem, ale krócej miałam w dwóch poprzednich ciazach, które poroniłam.

Mi strasznie dokucza trądzik na twarzy. Strasznie duże, podskórne bolące wypryski. Myślę, że to przyczyna Luteiny, bo podobny problem, ale krócej miałam w dwóch poprzednich ciazach, które poroniłam.

Mnie również :( Wyglądam gorzej niż jak byłam nastolatką. Zawsze miałam problem z trądzikiem przed okresem, a teraz te hormony są cały czas wysoko więc trądzik również... czekam na ten 2symestrowy glow 😂

Mialo być dzis ambitnie...sprzątanie, pranie...leżę przed tv...głowa mi zaraz pęknie...smaruje amolem, opcje z paracetamolem zostawię na noc, jak będzie bolało... Jeszcze zrobiłam herbatę z malinami i chcialam ominąć psa i herbata wylądowała na ścianie 🤦‍♀️ wprowadziliśmy się w połowie lipca...chyba nie muszę pisać...
Dobrze ze maż kupił roombe bo nie miałabym siły dziś odkurzać a tak mam chociaż namiastkę czystości...

reklama
Ja też mam wizytę 8.11 kolejna. Na twarzy też krostki mi co chwilę wyskakują :/ mam teraz 12 tydzień i 1 dzień ciekawe kiedy pierwsze ruchy poczuje w drugiej ciąży jakos w 18 poczułam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry