salamandra66
Fanka BB :)
U mnie z l4 tez jest spoko przez zastrzyki, a teraz te krwawienia dostałabym od ręki pewnie ale nie chce, mam taka w sumie spoko prace , do tego teraz nowa grupa o którą walczyłam
wiec chce zostać o ile bd mogla 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oooo teraz dostałam R nie wiedziałam że jest coś takiego jak kod CNie, prywatnie. Na NFZ miałam chodzic tez ale czekam czy mi mój lekarz wystawi heparynę na kod C żebym miała za darmo. Jak tak to będę chodzic jednak tylko prywatnie do niego a jak nie to muszę się zapisać tez gdzieś na NFZ dla recepty![]()
U mnie z l4 tez jest spoko przez zastrzyki, a teraz te krwawienia dostałabym od ręki pewnie ale nie chce, mam taka w sumie spoko prace , do tego teraz nowa grupa o którą walczyłamwiec chce zostać o ile bd mogla
![]()
moja babcia tak skomentowała kuzyna żonę jak straciła ciążę "po co wszystkim odrazu gadal? No to poronila" ale ona ogolnie jest prze baba..jak ja urodziłam martwa córeczkę w 6 mies ciazy zachowywała się właściwie jakby nic się nie stało i już 3 mies po dopytywała kiedy następna ciąża I ze małżeństwo bez dziecka to nie małżeństwo:/ osobiście to jej bym powiedziała najchętniej w kwietniuPowiem wam, że jestem w szoku jak niektórzy po pozytywnym teście ciążowym mówią każdemu o szczęściu. Osobiście się tego boje i jak się da to będę się kryć do prenatalnychżadnej mamie tacie, teściowej siostrze. Nikomu.
A to wszystko dlatego, bo mnie drażni to gadanie za plecami. Typu ojej ale biedna poroniła, albo ojej patrz cieszyli się a tu nic z tego nie wyszło. Nie wiem. Wolę tego uniknąć.
Powiem wam, że jestem w szoku jak niektórzy po pozytywnym teście ciążowym mówią każdemu o szczęściu. Osobiście się tego boje i jak się da to będę się kryć do prenatalnychżadnej mamie tacie, teściowej siostrze. Nikomu.
A to wszystko dlatego, bo mnie drażni to gadanie za plecami. Typu ojej ale biedna poroniła, albo ojej patrz cieszyli się a tu nic z tego nie wyszło. Nie wiem. Wolę tego uniknąć.
Oj ryczałt i tak spoko bo za paczkę 3,20 a nie 80 złOooo teraz dostałam R nie wiedziałam że jest coś takiego jak kod C![]()
moja babcia tak skomentowała kuzyna żonę jak straciła ciążę "po co wszystkim odrazu gadal? No to poronila" ale ona ogolnie jest prze baba..jak ja urodziłam martwa córeczkę w 6 mies ciazy zachowywała się właściwie jakby nic się nie stało i już 3 mies po dopytywała kiedy następna ciąża I ze małżeństwo bez dziecka to nie małżeństwo:/ osobiście to jej bym powiedziała najchętniej w kwietniualw jak coś w święta się zobaczymy to sama wyczai
no ona do najprzyjemniejszych nie należy, zawsze każdemu jedzie nawet w innych sprawach np ze ktos przybrał ciałka itd , coz taki typ, ale u mnie jest przegrana za takie teksty wtedy i dlatego rzadko ja odwiedzamAle szczyt chamstwa, aby tak mowic. Cieszyli sie i mogli nawet to w gazetach oglosic,.ich sprawa.
Nie dziwie sie, totalnie bez wyczucia. Ajjjno ona do najprzyjemniejszych nie należy, zawsze każdemu jedzie nawet w innych sprawach np ze ktos przybrał ciałka itd , coz taki typ, ale u mnie jest przegrana za takie teksty wtedy i dlatego rzadko ja odwiedzam