reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Ja też tak biorę ale lekarz mi powiedział że acard koniecznie na noc jakoś muszę teraz to przestawić :/ powiem Ci moje 2 siostry bez żadnych leków ciąże miały donosiły żadnych pappa nie robiły i okej a ja szukam drążę i cała w lekach. Żałuję strasznie że zrobiłam pappa
Na ja nie robilam pappy bo wiedziałam że może byc różnie ale widzisz nifty zrobiłam i co wyniku nie ma i drugi raz musiałam mieć krew pobieraną...ja w pierwszej ciąży tez żadnych leków nic. Wszystko było ok. A teraz to...
Ale zrobiłam morfologie i chyba już braki w żelazie mam...cukier na czczo 77 ale ta morfologia rozjechana...

O czym to jest? Boję się oglądać żeby nie ryczeć🙈
O kobiecie która po urodzeniu syna dowiedziała się ze będzie miał ZD (zespół Downa), opowiada o tym co czuła i czego się obawiała i o tym, ze zaszła w druga ciąże i w tym samym czasie adoptowała dziewczynkę również z ZD po czym po urodzeniu drugiego dziecka i adopcji trzeciej córki, wpadli z mężem z czwartym dzidziusiem.
Ja to tak sobie czasami myśle, ze jest tyle przeciwności losu a ludzie potrafią tak pięknie sobie z nimi poradzić i jeszcze przekazać jakaś nauke - ze wszystkiego co ich złego spotkało w życiu - innym ludziom.

Dziewczyny czy któraś tez ma to mcv podwyższone? To niby czytam ze niedobory kwasu foliowego...biorę przecież femibion 2 tam niby 400 % 😭😪 w sumie nie są to duże odchylenia, ale wizyta dopiero za tydzień

Załączniki

• Screenshot_20211021-204718_Office.jpg
    Screenshot_20211021-204718_Office.jpg
    271 KB · Wyświetleń: 92
Ok, dzięki. Czyli będę ryczeć 🙈moja kuzynka niecałe 30lat drugie dziecko z ZD. Z poważną wadą serca. Też dowiedziała się po porodzie. Nie miała czasu rozpaczać, bo pierwszy rok życia spędziła w szpitalu, mała żyje, dobrze się ma. Do przedszkola poszła. I jest bardzo pocieszna. ❤️❤️❤️

Ja mam to od 12 tygodnia. A szczupła bardzo nie jestem. I jestem pewna, że to jest to. A to mój bebzol wielki, jestem w 13+4

Dziewczyny czy któraś tez ma to mcv podwyższone? To niby czytam ze niedobory kwasu foliowego...biorę przecież femibion 2 tam niby 400 % 😭😪 w sumie nie są to duże odchylenia, ale wizyta dopiero za tydzień
Masz super wyniki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry