reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Moze sie uda ze przyjedzie na Swieta Bozego Narodzenia. Chyba ze znow zamkna granice wiec wtedy nie wiem kiedy.

Moze sie uda ze przyjedzie na Swieta Bozego Narodzenia. Chyba ze znow zamkna granice wiec wtedy nie wiem kiedy.
Masz kobieto powera życiowego tak sobie myślę... I niesamowitą siłę żeby wszystko samej ogarnąć. A jak się czujesz dzisiaj?

Dziewczyny, które biorą Acard. Jaka dawkę macie 150 mg czy 75 mg? Bo mi jeden z lekarzy powiedział że mogłabym brac nawet 150 mg a mam 75 mg. Pytam z ciekawości. Bo bez konsultacji z prowadzącym lekarzem sama nic nie zmienię
Cześć, ja o to pytałam dwóch lekarzy i każdy powiedział, ze dawka 100 mg to minimum które działa. Jeśli chcesz, możesz kupować Aspirin Cardio 100 mg. To opcja pośrednia. Tak zleca mój ginekolog.

Podczytuję grupę od pewnego czasu, jestem po prenatalnych, więc chyba mam już odwagę dołączyć.
Termin z OM mam na 30.04, a wg usg 23.04. Czyli jestem na etapie mniej więcej 14 tygodnia :)
Objawy ustąpiły jak ręką odjął z końcem 12 tygodnia. Teraz oprócz zmęczenia nie czuję zbyt wiele.
Na usg w 12 tygodniu widać ładnie, że rośnie chłopak :)
Jestem w Krakowa 😉

reklama
Screenshot_20211026-210131_Chrome.jpg
Dział chłopieńcy w H&M jestem w szoku, że Polska taka nowoczesna. 😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry