• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Ja dziś mam nadprogramowe usg u profesora, który jest genetykiem i będę się go radzić w sprawie tej mojej nieszczęsnej Pappy. Ale o dziwo jakoś tak całkowicie na spokojnie do tego podchodzę, w ogóle nie biorę pod uwagę faktu że coś mogłoby być nie tak. Na razie stresu brak, ale na pewno jeszcze się pojawi więc trzymajcie kciuki za mnie i za to żeby wszystko było w porządku. Wizyta o 17:20 😶

reklama
Wy te ryzyka np porodu przedwczesnego miałyście normalnie wypisane na wyniku testu Pappa? Teraz tak mnie to zaczęło zastanawiać, że kilka z Was o tym pisałam a ja na wyniku mam tylko ryzyka dot trisomii 13, 18 i 21 🤔

Wy te ryzyka np porodu przedwczesnego miałyście normalnie wypisane na wyniku testu Pappa? Teraz tak mnie to zaczęło zastanawiać, że kilka z Was o tym pisałam a ja na wyniku mam tylko ryzyka dot trisomii 13, 18 i 21 🤔
Tak ja miałam normalnie napisane ryzyka stanu przedrzucawkowego i przedwczesnego porodu. Oprócz oczywiście tych trisomii.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry