Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny właśnie zbadałam cukier po 1h po posiłku i wyszedł 140 mg/dl czy powód do niepokoju czytałam że musi być niższy niż 140
Spokojnie, jednorazowe przekroczenie na pewno nic złego nie zrobi. Mnie też się czasem zdarzały, diabetolog widziała i mówi, że dopiero jak są częste pomimo diety to się wdraża insulinę doposiłkową.Dziewczyny właśnie zbadałam cukier po 1h po posiłku i wyszedł 140 mg/dl czy powód do niepokoju czytałam że musi być niższy niż 140...
Nie, ponieważ ginekolog powiedział mi, że kwas foliowy to ma znaczenie przed ciążą.Dziewczyny, które biorą Prenatal Duo-czy oprócz tego bierzecie kwas foliowy osobno?
Tak, też miałam wpisane to ryzyko na całym, dużym wyniku od Pappy.Wy te ryzyka np porodu przedwczesnego miałyście normalnie wypisane na wyniku testu Pappa? Teraz tak mnie to zaczęło zastanawiać, że kilka z Was o tym pisałam a ja na wyniku mam tylko ryzyka dot trisomii 13, 18 i 21![]()
Faktycznie może każdy gabinet inaczej ro i te badania nie wiem... Mi wyszło wysokie ryzyko stanu przedrzucawkowego po 37tyg ciąży i wysokie ryzyko przedwczesnego poroduKurczę, to u mnie tu nic takiego nie masą tylko te trzy i nic więcej. Wyżej są tylko dane z usg i wyniki krwi… Zobacz załącznik 1330591
@Anuuula Ty u siebie masz coś więcej?
Z jednej strony tak, ale z drugiej teraz analizuję dlaczego tego nie mam rozpisanegoNie, ponieważ ginekolog powiedział mi, że kwas foliowy to ma znaczenie przed ciążą.
A że brałam go rok przed, to nie trzeba go brać dodatkowo oprócz tabletek Prenatal.
Tak, też miałam wpisane to ryzyko na całym, dużym wyniku od Pappy.
Ale powiem Ci, że może lepiej nie znać tego ryzyka, bo w sumie sama mam je dużeWprawdzie jest to ewidentna statystka, a nie skorygowane (tak mi się wydaje), ale jednak dodatkowo byś analizowała i się denerwowała
![]()
Kurczę, to u mnie tu nic takiego nie masą tylko te trzy i nic więcej. Wyżej są tylko dane z usg i wyniki krwi… Zobacz załącznik 1330591
@Anuuula Ty u siebie masz coś więcej?
Ja też tego nie mamZ jednej strony tak, ale z drugiej teraz analizuję dlaczego tego nie mam rozpisanego![]()