Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny dawno mnie nie było, ale jakiś tak masa pracy
Mam pytanko, ile trwa u Was takie standardowe USG w ciąży? Czy lekarz wszystko dokładnie sprawdza na każdej wizycie? Powiem Wam, ze do tej pory byłam ogólnie zadowolona z mojego ginekologa, był zawsze bardzo dociekliwy i nie lekceważył żadnych rzeczy (nawet jak znalazł jakaś torbiel to zawsze zlecał komplety badań itp). Na początku ciąży tez wszystko dokładnie sprawdzał, ale od 2-3 wizyt USG jest bardzo po łebkach. Patrzy czy serce bije (jak się rusza to nawet tego nie sprawdza dokładnie), czy nic się nie odkleja i tyle. Nie dostaje tez zazwyczaj nigdy zdjęcia. Mówi, ze dokładne badania to będą połówkowe. I nie wiem, czy taki jest standard jak nic się nie dzieje w ciąży, czy jednak powinien coś więcej mierzyć i kontrolować?
Nieee...Dziewczyny, czy jesteście zaszczepione przeciwko Covid?
NieDziewczyny, czy jesteście zaszczepione przeciwko Covid?
Dziewczyny, czy jesteście zaszczepione przeciwko Covid?
Ja przyjęłam pierwsza dawkę, po czym po miesiącu dowiedziałam się ze jestem w ciąży i moja położna doradziła mi bym się wstrzymała z druga dawką - sama zreszta chciałam się wstrzymać bo jeszcze wtedy o tych szczepionkach panowały różne mity i jakoś nie byłam przekonana. Zamierzam o tym porozmawiać teraz na wizycie z lekarzem prowadzącym i zobacze co powie..Dziewczyny, czy jesteście zaszczepione przeciwko Covid?
Dzięki, ja też nie, trochę się boję, bo teraz tyle tych zarażeń..lekarz mi mówił, że można w drugim trymestrze się szczepić, ale ja mam mega mieszane uczucia...Nieee...
Dziewczyny, czy jesteście zaszczepione przeciwko Covid?
Dziewczyny pytanie z innej beczki. Czy jadłyście w ciąży makrele? Ja dzisiaj kupując usłyszałam że absolutnie w ciąży nie można a na diecie cukrzycowej z karowej mam właśnie kanapki z pasta z.Makreli ...zglupiec można... Mój cukier na czczo dalej 92,93...a przeziębienie się rozchulalo nos zatkany, gardło jak żyletki i nie mogę odkalsnac bo klatka tak boli. Ech jak nigdy nie choruje to teraz musiałam [emoji52]
Zgadza się, 5 dziewczyn z pierwszej listy się nie udziela, więc je oznaczyłam, jak będą chciały dołączyć to może się odezwą, bo widzę że część z nich się loguje, ale się nie odzywają.@Ann_81 faktycznie na tej liście ktora dodałaś i udostępniła @Andromedaa jest kilka nicków (2 max 3?), które w ogóle się już nie udzielają lub nawet ich nie pamiętam już.. myślę, że takie osoby też nie powinny trafić do zamkniętej grupy? Prośba o zweryfikowanie przed podaniem ostatecznej listy
Myślę, że przez te ostatnie tygodnie stworzylyśmy tu fajną grupę, z którą można pogadać i się wspierać oraz wspólnie przeżywać ten czas - dzięki wszystkim !!![]()
| agula301 |
| ancyssko |
| Andromedaa |
| Ann81 |
| Anuuula |
| Bernadkaa |
| Colorful92 |
| Gocha 05 |
| Ipekakuana |
| Joasia M |
| Karimigotka |
| kasiarem1 |