Starlights
Fanka BB :)
Ja mam tak samo jutro mam wizytę po prawie 4 tygodniach. Straty po 15 tygodniu beż żadnych innych objawów wiec sram po gaciach serio
Będę bardzo mocno trzymać kciuki, na pewno będzie idealnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam tak samo jutro mam wizytę po prawie 4 tygodniach. Straty po 15 tygodniu beż żadnych innych objawów wiec sram po gaciach serio
A ja znowu mam dylemat jedzeniowy [emoji16] przez tą chorobę mało jadłam, od wczoraj wraca smak, jestem głodna jak wilk mimo posiłków i mam straszna ochotę na kebaba [emoji85] zamawiamy zawsze u znajomego więc sprawdzony, zawsze można wziąć bez sosu i frytek samo mięsko z surówka [emoji16]
Też go lubiłam, miałam w rozmiarze 74.@Ann_81 wlasnie się zorientowałam, ze zamówiłam identyczny zestaw z Twojego profilowego dla swojego malucha i właśnie dzisiaj doszedł! Jest przeuroczy
Zobacz załącznik 1331059
Też go lubiłam, miałam w rozmiarze 74.Dzięki temu, że jest uroczy to sprzedał się potem w kilka minut.
Ja wszystkie ubrania po Klusku na bieżąco wyprzedaję, więc teraz dla Piotrusia będę wybierać na nowo.
Od prenatalnych mówimy Piotruś, więc chyba już ten Pjoter zostanie.
![]()
17 listopada w femmed u naszego lekarza, a 15 drugie prenatalne u dr Swatowskiego w luxmedzie8 listopada, a Ty?![]()
Dziewczyny, czy jesteście zaszczepione przeciwko Covid?
No ja chyba podawiadomie go kupiłam bo nawet w tamtym momencie sobie myślałam - gdzieś już go widziałam - i nie żałujeTeż go lubiłam, miałam w rozmiarze 74.Dzięki temu, że jest uroczy to sprzedał się potem w kilka minut.
Ja wszystkie ubrania po Klusku na bieżąco wyprzedaję, więc teraz dla Piotrusia będę wybierać na nowo.
Od prenatalnych mówimy Piotruś, więc chyba już ten Pjoter zostanie.
![]()
Kochana trzymam kciuki , musi buc dobrze nie ma innej opcji ! Ja tez mam za sobą 2 poronienia ale do 10 tyg .Ja mam tak samo jutro mam wizytę po prawie 4 tygodniach. Straty po 15 tygodniu beż żadnych innych objawów wiec sram po gaciach serio
Ja prenetalne u swatowskiego jakoś dopiero w grudniu będę miała koło 817 listopada w femmed u naszego lekarza, a 15 drugie prenatalne u dr Swatowskiego w luxmedzie)