Marta_1991
Fanka BB :)
WspółczujęJa dziewczyny jeszcze w łóżku w nocy obudziłam się z bólem z tyłu pleców jakby nerka w tak bardziej z boku i z tyłu po jednej stronie, ale na szczęście mi przeszło nie wiem co to było ale maskara![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WspółczujęJa dziewczyny jeszcze w łóżku w nocy obudziłam się z bólem z tyłu pleców jakby nerka w tak bardziej z boku i z tyłu po jednej stronie, ale na szczęście mi przeszło nie wiem co to było ale maskara![]()
ja to samo! Dokładnie ten sam ból i napieprzanko w kość ogonową. Gdzieś ucisk na nerwy, przechodzi i wraca co kilka dni, po prostu muszę to wyleżeć i grzeję dupkę ciepłym termoforemWspółczujęważne że już przeszło
mi znowu z tydzień temu wszedł jakiś ból w lewą łydkę i lewy pół dupek... Aż chodzić nie mogę ale ze tylek i łydka? Kustykam jak pierdola z tym tyłkiem
![]()
Dokładnie, czuję się jakby ktoś wybrał sobie nasze forum do czytania zamiast książkimówiłyśmy z kąd jesteśmy, część z nas czym się zajmuje a nikt nie raczył się odezwać i chociaż napisać czego kolwiek a później czytam cos w stylu " nie wyobrażam sobie dnia bez Waszych historii" i myślę co???!!!
Padłam[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Widzisz takiego mam poetę w domu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja już wcześniej poprosiłam administratorkę o grupę zamknięta ale nie odpisuje a to wszystko od niej zależyA powiedzcie mi, kiedy mamy przejść na tą grupę prywatną? Listę mamy praktycznie zweryfikowaną, mamy 2 adminki to jakie teraz są kroki/ramy czasowe ? [emoji846]
@Ann_81 ?
Mam takie same odczucia jak Wy, bardzo dziwnie się z tą wiedzą teraz czuje, jak kolejne osoby się "ujawniają" [emoji85] niby publiczne wiec czego się spodziewać ale jak człowiek nie wie to inaczej podchodzi hehe
Będzie się wchodziło tak jak na ten tylko że nikt zewnątrz nie będzie czytał postówJa jestem takim mistrzem technologii, że się zastanawiam jak na ten wątek prywatny będzie się wchodziło i boję się, że nie ogarnę. [emoji85][emoji85]
Może to ciążowe?ja to samo! Dokładnie ten sam ból i napieprzanko w kość ogonową. Gdzieś ucisk na nerwy, przechodzi i wraca co kilka dni, po prostu muszę to wyleżeć i grzeję dupkę ciepłym termoforembałam się trochę rwy kulszowej,bo to też wlasnie rwanie półdupek-pod kolano, ale nie było innych charakterystycznych objawów, więc lekarz kazał się nie martwić... I zwolnić tempo
![]()