Wiem ...Też się zawahałam i zaczęłam zastanawiać jak dużo takich osób tu jest....mnie osobiście to przeraża... Mega Stalking
I znowu chwilę mi zajęło, żeby Was nadrobic...

i tak, też dziwi mnie to, że ktoś potrafi nas tygodniami/miesiącami czytać, a nawet słowa nie napisze... każda z nas ma swoją historię, niektore czekały na dziecko latami, a dla innych ciąża była zaskoczeniem. Gadamy o wózkach, seksie, snach, i wielu innych, i mimo, ze to jest internet i kazda z nas pozostaje mimo wszystko trochę anonimowa, to dobrze jest wiedzieć kto mniej więcej nas czyta...
Imiona... widzę, ze i u Was w domkach temat już żywy, albo nawet i imiona już na dobre wybrane

Odkąd wiemy, że to dziewczynka, to coraz częściej mówimy o Poli. Ale nie wiem, czy to ostatecznie wybrane imię

Podoba mi się Michasia, Zoja, Mia, i kilka innych... no ale mąż potrafi mnie skutecznie zniechęcić
Dziewczyny, czy któraś z Was cierpi na okropne bóle głowy? Nigdy nie miałam z tym problemu, a i ciśnienie od zawsze mam niskie. Od kilku dni grany jest amol, oklady, sporadycznie tabletka jak już nie daję rady... ale to cholerstwo nie przechodzi.
Wiele z Was juz o ruchach pisze. Ależ ja zazdroszczę!

Ja termin mam na 24 kwietnia, więc ruchy dzidziusia pewnie dużo później poczuję.