Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejku tak Wam zazdroszczę tych ruchów! Ja ciągle czekam... Tzn czasem odczuwam takie jakby smeranie, ale nie wiem czy to to.![]()
Dziewczyny takie przelewanie w macicy czuje co to może być?
Kolejne pytanie już prawie 16 tc a macica nie rosnie zaczynam się już obawiać ze coś jest nie tak a wizyta dopiero 18 listopada nie wiem jak ja wytrzymam do tej wizytyczy wy też w 16tc nie miałyście brzuszka ciążowego?
Mam tyle samo wzrostu co ty ale ważę już 61Ja mam brzuszek wzdeciowyMacicy jeszcze nie widać. Moja gin powiedziała że koło 18 tc już będzie widoczna przy mojej posturze (zakwalifikowała mnie do średniaków: 172cm 59,5 kg)
![]()
Dziewczyny takie przelewanie w macicy czuje co to może być?
Kolejne pytanie już prawie 16 tc a macica nie rosnie zaczynam się już obawiać ze coś jest nie tak a wizyta dopiero 18 listopada nie wiem jak ja wytrzymam do tej wizytyczy wy też w 16tc nie miałyście brzuszka ciążowego?
Tez sue nie mogłam doczekać a dzus i wczoraj po południu coś Mała leniuchuje bo za bardzo nic nie czułam...teraz znowu człowiek sie martwi...zaraz chyba walnę małą szklaneczkę coliJejku tak Wam zazdroszczę tych ruchów! Ja ciągle czekam... Tzn czasem odczuwam takie jakby smeranie, ale nie wiem czy to to.![]()
Powiedzcie jak znaleźć to forum bo ja jestem jakaś nieogarnięta...Hej. Znalazłam nasze forum zamknięte ale widzę tam tylko wpis administratorki, a miały być też wpisy organizacyjne. Czy tam się trzeba jakoś zalogować?