reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Hej laseczki nadrobiłam Was 😁 ja już nie śpię od 6 ale to pewnie z tego względu ze jestem przyzwyczajona do porannego wstawania ze względu na prace 🙃 ale od dziś już wolne i jestem mega happy bo mogę skupić się na mieszkaniu żeby wysprzątać i oczywiście na sobie bo planuje zapisać się do szkoły rodzenia itp mój partner oszalał wymalował cały pokój na różowo 😁 i ogólnie będziemy mieć mały remoncik także wiecie jak to jest zawsze jest przy tym bałagan 😏 a co do świat to myślałam ze tylko ja oszalałam bo u mnie już grają świąteczne piosenki powyciagalam jakieś ozdoby już kominek ubrany w lampeczki haha uwielbiam ten klimat 😂 i choinke pewnie tez w listopadzie ubierzemy bo ja wole żeby teraz dłużej postała niż po nowym roku bo ten klimat niestety mija. Jeśli chodzi o biustonosze to ja nosze obecnie takie jak kobiety które miały operacje na piersiach są one strasznie miękkie bez żadnych fiszbin na prawdę super są a dodam ze miałam problem ze znalezieniem odpowiedniego ze względu na to ze bardzo mu się powiększył biust i bolał.. Życzę każdej miłego dnia dziewczynki ❤️

Dziewczyny takie przelewanie w macicy czuje co to może być?
Kolejne pytanie już prawie 16 tc a macica nie rosnie zaczynam się już obawiać ze coś jest nie tak a wizyta dopiero 18 listopada nie wiem jak ja wytrzymam do tej wizyty 😭 czy wy też w 16tc nie miałyście brzuszka ciążowego?

Kolejne pytanie już prawie 16 tc a macica nie rosnie zaczynam się już obawiać ze coś jest nie tak a wizyta dopiero 18 listopada nie wiem jak ja wytrzymam do tej wizyty 😭 czy wy też w 16tc nie miałyście brzuszka ciążowego?

Ja mam brzuszek wzdeciowy 😂 Macicy jeszcze nie widać. Moja gin powiedziała że koło 18 tc już będzie widoczna przy mojej posturze (zakwalifikowała mnie do średniaków: 172cm 59,5 kg) 🤪

Co do "przelewania" w macicy to nie mam pojęcia...a jesteś pewna, że to macica a nie np żołądek, bo przy dużej ilości wypitych płynów to właśnie w żołądku takie atrakcje się dzieją. Jeśli jesteś bardzo zaniepokojona to może poszukaj jakiejś wizyty wcześniej żeby się nie stresować... ale na pewno wszystko jest ok! 😘

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry