agula301
Fanka BB :)
Ale wstydniśCześć Dziewczyny! Wczoraj byłam na usg prenatalnym. Równy 20 tydz. I dalej nie pokazuje płci Dzidzius!! Nie wierze po prostu.........
Ale poza tym wszystko ok! <3
Czy któraś z Was też tak długo nie wiedziała?:O
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale wstydniśCześć Dziewczyny! Wczoraj byłam na usg prenatalnym. Równy 20 tydz. I dalej nie pokazuje płci Dzidzius!! Nie wierze po prostu.........
Ale poza tym wszystko ok! <3
Czy któraś z Was też tak długo nie wiedziała?:O
I co miała? bo ja jak nie widać to podejrzewam dziewczynkęMoja koleżanka dowiedziała się w 6 miesiącu, nie chciał pokazać, że coś jest między nogami![]()
ChłopczykI co miała? bo ja jak nie widać to podejrzewam dziewczynkę![]()
haha <3Chłopczyk
Ja bym spróbowałaCześć Dziewczyny.
1.12 mialam usg prenatalne. Niestety Dzidzia nie pokazała płci.
Mam możliwość pójścia na konsultacje 6.12 tylko pytanie czy on do poniedziałku mógł zmienić pozycję? Pan doktor na usg twierdził, że za 5 minut może by bylo widac ale mnie sie wydaje, że cały czas tak samo leży w brzuszku.. przed usg prenatalnym byłam na wizycie jakis tydzień wcześniej i tez miał pozycję taką, że lekko klęczy i nic nie widać![]()
Z tym jedzeniem przed USG to dobry pomysł bo dziecko jest wtedy pobudzone. Trzeba próbowaćCześć Dziewczyny.
1.12 mialam usg prenatalne. Niestety Dzidzia nie pokazała płci.
Mam możliwość pójścia na konsultacje 6.12 tylko pytanie czy on do poniedziałku mógł zmienić pozycję? Pan doktor na usg twierdził, że za 5 minut może by bylo widac ale mnie sie wydaje, że cały czas tak samo leży w brzuszku.. przed usg prenatalnym byłam na wizycie jakis tydzień wcześniej i tez miał pozycję taką, że lekko klęczy i nic nie widać![]()