agula301
Fanka BB :)
Dzisiejsza beta tez nie za duzo powie, dopiero ta po 48h pokaże czy spada czy rośnie. Tule mocnoZdaje sobie z tego sprawe, dlatego przyjelam do wiadomosci, ze jednak z tej ciazy nic nie bedzie. Czekam tylko na wyniki bety![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiejsza beta tez nie za duzo powie, dopiero ta po 48h pokaże czy spada czy rośnie. Tule mocnoZdaje sobie z tego sprawe, dlatego przyjelam do wiadomosci, ze jednak z tej ciazy nic nie bedzie. Czekam tylko na wyniki bety![]()
Też ostatnią miesiączkę miałam 7 lipcaTak. Cykle co 28 dni. Ostatnia miesiaczke mialam 7go lipca
Ja mialam OM 5 lipca i mam 8+1 dzisiaj albo jakoś inaczej liczymy.Też ostatnią miesiączkę miałam 7 lipca
Dziś teoretycznie jest 7+1 tc
To co podałam to wynik z UgsJa mialam OM 5 lipca i mam 8+1 dzisiaj albo jakoś inaczej liczymy.Tak na chłopski rozum, jak OM miałaś w środę, to każdy "nowy" tydzień też powinnaś zaczynać w środę.
A inna aplikacja 8+0To co podałam to wynik z Ugs
Aplikacja faktycznie pokazuje już 7+6
Ehhh Ludzie i ludziska.Ja byłam dziś u ortopedy i totalna porażka.. do tej pory jedynym lekarzem, którego odwiedzałam tu w Niemczech był mój rodzinny, naprawdę super lekarzale ten ortopeda to albo rasista albo sama nie wiem.. przede mną był jeden facet, był w gabinecie dobre 20 minut, ja byłam może niecałe 5? Za bardzo nawet mi nie dał dojść do słowa tylko pytał, który tydzień i czy ja jestem pewna, że ja w tej ciąży jestem.. no ręce mi opadły i się słabo zrobiło, może 6 tygodni to nie jest jakos strasznie daleko ale serduszko juz w tym czasie bije.. zbadał mnie dosłownie 2 minuty, wymamrotał coś pod nosem, usłyszałam że leków nie dostanę bo w ciąży nie można i skierowanie odbiorę w recepcji.. nawet mi nie powiedział co mi jest, tyle co mam skierowanie na fizjoterapię i tam już było napisane, że to dyskopatia kręgosłupa, ale jak o tym czytam to związana jest z tym masa rzeczy, więc w sumie dalej wiem, że nic nie wiem, a po tym pytaniu o ciążę to mi się tylko płakać chciało. Byłam już w życiu u wielu różnych lekarzy i jeszcze żaden nie potraktował mnie tak beznadziejnie i u żadnego nie miałam tak krótkiej wizyty...
A powiedzieli Ci na wizycie ile mm na pęcherzyk obecnie?Dzwonili do mnie z wynikami. Powiedziala wartosc, ale nie mam pewnosci, czy to bylo 5 tysiecy z czyms? Mowila szybko po angielsku wiec uslyszalam 5 tysiecy. Nie sadze zeby to bylo 50tys. W kazdym razie powiedziala, ze musze pojechac pojutrze na powtorke badania i zobaczec czy spada czy przyrasta. Teraz mam pewnosc, ze to po prostu puste jajo plodowe, bo wartosci sa za wysokie na wczesniejsza ciaze. Przykro mi strasznie, ale od kiedy sie tylko dowiedzialam o ciazy, to mialam paranoje, ze zobacze puste jajo. Nie wiem czemu, ale mialam takie mysli.. I teraz sie sprawdzilo![]()
No wlasnie nie. Jak widzialam na monitorze to moj pelny pecherz byl 3 razy wiekszy niz pecherzyk. Nie mowila nic o wielkosci. Pozniej juz na konsultacji inna konsultantka mowila, ze mozliwe ze mi sie daty pomieszaly i jest to wczesna ciaza. Ale w takim wypadku nie mialabym pozytywnych testow tak szybko. Byly blade co prawda, ale byly..A powiedzieli Ci na wizycie ile mm na pęcherzyk obecnie?