Karimigotka
Fanka BB :)
Ja też chyba tam bo opieka na wysokim poziomie...Na kiedy masz termin ? Ja 24 kwiecieńTeż tam byłamI zamierzam rodzic
a skąd jesteś?
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też chyba tam bo opieka na wysokim poziomie...Na kiedy masz termin ? Ja 24 kwiecieńTeż tam byłamI zamierzam rodzic
a skąd jesteś?
![]()
Kurczę, czy wszystkie jesteście takie młodziutkie? [emoji85] Czy są tu jakieś 30+++ [emoji38]
Ja mam wg OM też 19.04 a wg usg 16.04 także bardzo podobnie haha![]()
Drogie Panie, zdradźcie proszeeee jak opanować cukier rano, na czczo... Macie jakieś metody ? Codziennie mam tak samo [emoji17] 100..
Ja przed pierwszą ciąża przeszłam toksoplazmozę, nawet nie wiedziałam. Ale wynik miałam bardzo wysoki i dodatkowe badania robiłam. Ale kota nie miałam tylko psa. Teraz mam bardzo dużo przeciwciał także kot mi nie straszny.A powiedzcie mi kocie Mamusie jak to jest z tą toksoplazmoza? Pytam bo sama mam psy, ale brat ma koty i kurcze obawiam się jeździć do niego teraz żeby sie nie zarazica widzę że macie takie słodziaki do brzuszków poprzyklejane
❤
Może napiszmy z jakich miast jesteśmy? [emoji4]
To prawda. Ja miałam CC tydzień przed Wigilia i pamiętam jak dziś, mój najbardziej wzruszający moment życia, dziecko wyjmują i opowiadają ile uszek nalepiliU mnie niemal identycznie - według OM 18.04 a USG 16.04dziewczyny pisały, że w święta jest średnio w szpitalach i ludzie są niezbyt mili bo zamiast jeść sałatkę to siedzą w pracy
więc liczę na to, że uda się kilka dni przed lub po
![]()
No tak, jak sama widzisz Twój, dla nich to praca i są tylko ludźmi, którzy się cieszą na świętaTo prawda. Ja miałam CC tydzień przed Wigilia i pamiętam jak dziś, mój najbardziej wzruszający moment życia, dziecko wyjmują i opowiadają ile uszek nalepili![]()
To prawda. Ja miałam CC tydzień przed Wigilia i pamiętam jak dziś, mój najbardziej wzruszający moment życia, dziecko wyjmują i opowiadają ile uszek nalepili![]()