To ja się przedstawiam - LokataNawiązując do pytania o grupę zamknięta, to owszem taka istnieje. Napiszcie coś o sobie tutaj, dajcie się trochę poznać, a w między czasie poprosimy o dodanie kolejnych osób![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja się przedstawiam - LokataNawiązując do pytania o grupę zamknięta, to owszem taka istnieje. Napiszcie coś o sobie tutaj, dajcie się trochę poznać, a w między czasie poprosimy o dodanie kolejnych osób![]()
Ja też jak na 3 trymestr czułam się ok do tej pory...mimo braku energii humor dopisywał i w ogóle..ale ponad tydz temu dopadło mnie straszne przeziębienie..myślę że nawet miałam pogranicze zapalenia oskrzeli/płuc..na szczęście już jest dużo lepiej i mogęwrócić do szykowania wyprawki i ogarniania pokoikuCześć, u mnie samopoczucie superJak na III trymestr mam sporo energii! Rozpiera mnie też radość, że poród coraz bliżej i że niedługo ujrzymy z mężem naszego syna
![]()