• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
No to zależy jakie ma się relacje z mamą 😉 dla mnie najważniejsze było poinformować męża 🤣 dzieciom nawet nie powiedzieliśmy, syn jest bardzo emocjonalny i bardzo w zeszłym roku przeżywał moje poronienie, w razie w chce mu tego oszczędzić. A na razie są na tyle mali że sami się nie domyślą.
my też starszej córce póki co nic nie mówimy. Zobaczymy czy może sama się domyśli (ma 8 lat ) I już raz widziała mnie w ciąży 😀🤣

Hej 😘 tak dużo przeszłam i to jeszcze nie koniec. Wczoraj wylądowałam na IP z powodu plamień. Wyszedł krwiak podkosmówkowy 😪 Plamienia dalej się utrzymują. Raz jest ich mniej, raz więcej. Kłócia w brzuchu. Biorę duphaston, czytałam o witaminie C, która wspomaga wchłanianie. Pije koktajle z pietruszki i cytryny 😬( czego się nie zrobi dla dzidzi 😆) Staram się myśleć pozytywnie, ale niekiedy jest ciężko. Dużo leżę, tylko tyle mogę zrobić. Póki co, zostanę z Wami. Podejrzę na forum temat z podobnym przypadkiem. Pozdrawiam kwietniowe mamusie i trzymam kciuki za wszystkie 😘
może krawiak się oprozni i będzie już dobrze. Myśl pozytywnie. Najważniejsze że jesteś zaopiekowana.

to normalne. Ja też zawsze przed wejściem mam stan przedzawałowy 🤣
A ja tak się stresuje, że przed wejściem trzęsą mi się ręce i tak mnie mdli że myślę że zaraz zwymiotuje 🤣 jeszcze mam pecha bo za każdym razem jest jakieś opóźnienie. Przychodzę tak żeby być punktualnie żeby się dodatkowo nie stresować w tej poczekalni, a i tak siedzę 30 minut dłużej i myśli tysiąc na raz 🥴

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry