Misia911
Fanka BB :)
Pewnie cena zależna od miasta. Ale masz chyba więcej badań niż jaDziś podliczyłam wszystko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie cena zależna od miasta. Ale masz chyba więcej badań niż jaDziś podliczyłam wszystko.
Glukometr dobra sprawa. Ja mierze cukier rano, 2h po posiłku. I wieczorem. Czasem częściej jak czuje, że cukier spada. Wiem że kobiety w ciąży mogą go dostac za darmo. Później lekarz przepisuję paski, bo bez recepty są dość drogie.Już chyba pytałam ale nie wiem czy mi.odpowiedzialas - brałaś wcześniej metformine ?
Ja chyba kupie glukometr, widziałam że to nie jest jakiś wielki wydatek a może pomoże mi monitorować te cukry
13 badań. Jeszcze zobaczę w innych laboratoriach.Pewnie cena zależna od miasta. Ale masz chyba więcej badań niż ja![]()
Nie, nie brałam wcześniej metforminyJuż chyba pytałam ale nie wiem czy mi.odpowiedzialas - brałaś wcześniej metformine ?
Ja chyba kupie glukometr, widziałam że to nie jest jakiś wielki wydatek a może pomoże mi monitorować te cukry
WiedziałamJa też mam niski. Jak badałam to było 14. Biorę duphaston 2x1
Widziałaś małą fasolkę![]()
Ceny są z kosmosu.Ja sprawdziłam swoją listę badań i tez wychodzi ponad 500 zł
Mi lekarz kazał nie robić. Tylko brać duphaston.Wiedziałamod razu widać jak serce pracuje
Ja mam besins dwie tabletki, u mnie mocno skacze między 18,900 a 14,900
Mam powtórzyć za dwa tygodnie ale może zrobię w weekend jeszcze dla spokoju
Niestety, ale po wcześniejszych badaniach wiedziałam, ze tanio nie będzie i dokładnie w taki przedział celowałamCeny są z kosmosu.![]()
Ja tez biorę duphaston i nie robiłam progresteronu. To chyba bez sensu skoro jest podnoszony lekamiMi lekarz kazał nie robić. Tylko brać duphaston.