Darina87
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.Chciałam dołączyć do Was . Jestem po pierwszej wizycie u lekarza . Wychodzi końcówka 7 tygodnia . To moja druga ciąża .
![]()
Witamy
Ile lat ma drugie dziecko? Ja mam trzylatke
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny.Chciałam dołączyć do Was . Jestem po pierwszej wizycie u lekarza . Wychodzi końcówka 7 tygodnia . To moja druga ciąża .
![]()
Mam dosłownie to samo ! Rano spoko a wieczorem jak zaawansowana ciążaCzy Wy też wieczorami wyglądacie jak by to już była mocno zaawansowana ciąża? U mnie 9 tydzień a brzuch wieczorami jak w 5 miesiącu![]()
Też tak mamCzy Wy też wieczorami wyglądacie jak by to już była mocno zaawansowana ciąża? U mnie 9 tydzień a brzuch wieczorami jak w 5 miesiącu![]()
dziękujęCzuję się inaczej niż w poprzedniej ciąży bo wtedy mogłam leżeć i pachnieć
...teraz muszę wykonywać praktycznie wszystkie obowiązki wraz z opieką nad niespełna dwulatkiem
. W tej ciąży czuję duże zmęczenie i senność , w poprzedniej objawy były zupełnie inne .
Znam ten bólCzy Wy też wieczorami wyglądacie jak by to już była mocno zaawansowana ciąża? U mnie 9 tydzień a brzuch wieczorami jak w 5 miesiącu![]()
Czy Wy też wieczorami wyglądacie jak by to już była mocno zaawansowana ciąża? U mnie 9 tydzień a brzuch wieczorami jak w 5 miesiącu![]()
Tak, przechodzą już objawy ale póki co jest jeszcze różnie, zależy od dnia tak jak piszeszA ja mam inne pytanko czy wam dziewczyny tez mdłości i złe samopoczucie przechodzi ? Jestem w 10tc i raz mam mdłości takie ze wstać z łóżka nie mogę a na następny dzień czuje się jak młody bóg i nic mi nie dolega.
mały ma niecałe dwa lata ... więc jeśli wszystko jakoś pójdzie to będzie 2.5 roku różnicy ...Czytałam, że najlepsza różnica dla rozwoju dziecka to 3 lata ...no ale życie to życie i jest jak jestWitamy
Ile lat ma drugie dziecko? Ja mam trzylatke![]()
U mnie zależy od dnia. Ostatnio miałam dzień że nie miałam mdłości ale miałam mega zgagę. Czasem w ciągu dnia jest moment że lepiej się poczuje ale generalnie jeszcze mdłości są. Cycki też nadal bolą.A ja mam inne pytanko czy wam dziewczyny tez mdłości i złe samopoczucie przechodzi ? Jestem w 10tc i raz mam mdłości takie ze wstać z łóżka nie mogę a na następny dzień czuje się jak młody bóg i nic mi nie dolega.