KasiaF92
Fanka BB :)
Ja mam wiecznie zimne nogi, ostatnio w Donu było 25 stopni a ja mężowi kazałam podkręcić temperaturę bo marzlamu mnie to samo chodzę ubrana jak lump wyjelam wszystkie najszersze rzeczy bo jeszcze nikt nie wie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam wiecznie zimne nogi, ostatnio w Donu było 25 stopni a ja mężowi kazałam podkręcić temperaturę bo marzlamu mnie to samo chodzę ubrana jak lump wyjelam wszystkie najszersze rzeczy bo jeszcze nikt nie wie.
Chyba właśnie zrobię tą dokładniejszą. Mój ginekolog mówił, że ją się robi raz na pięć lat. .Ja właśnie na usg piersi muszę się zapisać, ale to pójdę już po wizycie ,bo mam 26.
u mnie z dnia na dzien coraz gorzej a dwoje dzieci na pokladzie:-(współczuję ja też miałam taki moment że właściwie nie chciało mi się z łóżka wstawać przez te nudności i głowę miałam tak ciężka ze nie byłam w stanie myśleć. Ale z tygodnia na tydzień jest trochę lepiej.
Dziewczyny a Wam tez jest tak ciągle zimno? Normalnie ja to zamarzam, śpie w grubym szlafroku i pod kołdrą![]()
Ja bóle mam bardzo rzadko, czasem tak jakby zakwasy w brzuchu, czasem w krzyżu łupie, ale przez chwile.
Powiedziałam dziś w pracy szefowi o ciąży a on stwierdził, ze wie, bo widać po mnieno wydawało mi sie, ze az tak mi brzuch nie odstaje, no ale najwidoczniej da sie zauważyć.. jejku a to 7 tydzień zaledwie, ja nie wiem co bedzie dalej
![]()
A jak z bólami? Czujecie ból podbrzusza albo ciągniecie macicy?
Mam kryzys… wylam juz dzis z 6 razy… czuje sie tak strasznie, ze mam ochote rzucic sie pod pociag. Mialam nudnosci w dwoch poprzednich ciazach, ale takich nigdy i ten jadlowstret i smrodowstret. Szczerze? ja nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymamdo tego okropny bol glowy, a mi paracetamol nie pomaga ( i nigdy nie pomagal).
Jutro pierdylion badan z rana, szukamy z lekarzem przyczyn mojego bardzo wysokiego żelaza, takze juz sie ciesze na wyjazd na czczo z chaty i badania na nfz.
Ja niestety nabyłam bardzo niedobry nawyk - sprawdzam każda możliwa rzecz czy można jeść w ciąży, czy można używać danych kosmetyków w ciąży etc. Skończy się na tym, ze będę jadła same pomidory, a twarz smarowała smalcem, bo naturalny i nie ma chemii![]()
Ja dzisiaj ból gardła, kaszel, kichanie, stan podgorączkowy. Miałam jeszcze popracować, ale chyba jak zacznę jutro l4 to już nie wrócę.
ja też mam już 2 i to mega szoguny. Rządzą do 21. Nie ma szans położyć je wcześniej. Jak wkoncu zasnąć to ja poomacku szukam łóżka i też padam.u mnie z dnia na dzien coraz gorzej a dwoje dzieci na pokladzie:-(