Kimiko
Moderator
Ja bym poczekała jeszcze z 2 tyg ;-) chyba większość z nas siedzi jak na bombie i nie wie co będzie .. trudne przypadkiale ja jestem za prywatnym ;-) za chwile :-)
Ja tez jestem za prywatnym, ale jeszcze za chwilkę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym poczekała jeszcze z 2 tyg ;-) chyba większość z nas siedzi jak na bombie i nie wie co będzie .. trudne przypadkiale ja jestem za prywatnym ;-) za chwile :-)
Jeszcze nie. Na rano do pracy więc nie mam jak zrobic. Dopiero w przyszłym tygodniuPowtórzyłas?
Pewnie tak. Albo od ciągłego otwierania okien przez koleżankiRozłożyło Cię? Pewnie w pracy soe zaraziłaś
U mnie za szybkoHejka
Wczoraj lekarz powiedział że na 80% będzie chłopczyk)
Któraś z Was już wie?
A który tc?Hejka
Wczoraj lekarz powiedział że na 80% będzie chłopczyk)
Któraś z Was już wie?
Na prenatalnych już zazwczaj widać co tam siedziU mnie za szybko26 mAm prenet. Może wtedy ;p
Trzymam kciuki za wizytęHejka
Też bym była za prywatnym wątkiem ale też trochę później :-) trochę dziewczyn może jeszcze trochę do nas dojdzie :-)
A jak się czujecie ? Któraś dziś wizytuje ? Trzymam oczywiście kciuki :-) I cieszę się że dziewczyny które były na wizytach wszystko dobrze się toczy :-)
@Serio Współczuję przeżyć... A jak tam teraz się czujesz ?
Ja czuje się w miarę dobrze , jakiś katar mnie chwycił i kaszel i oby szybko to minęło.. Oczywiście brak apetytu nadal u mnie na pierwszym miejscu, chociaż zupki chińskie mi wchodzą... wiem że są niezdrowe itp .. ale coś musiałam w końcu zjeść..
Wizytę mam teraz w środę.. I też mam nerwy, mam nadzieje ze wszystko będzie git, bo wtedy będę mogła powiedzieć w pracy kierowniczce.. ale na l4 nie chce iść..