Weronik@29
Fanka BB :)
Ja idę w ten piątek 

A tak na marginesie mam brzuch jak w niektore kobiety w 5 msc
nie wiem o co kaman czy to woda sie zbiera czy gazy
A tak na marginesie mam brzuch jak w niektore kobiety w 5 msc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajCzęść, jestem tu nowa
Ostatnią miesiączkę miałam 05.07. test o beta HCG wskazują na ciążę, w sobotę miałam USG i było widać mikro pęcherzyk ciążowy ok. 2 mm, w czwartek mam już wizytę u swojego ginka.
Jestem mama 7 latka, oraz Aniołka z 22tc.
Od paru dni cierpię na bezsenność![]()
cześć, ja za to mogę spać non stop, jak normalnie choćby nie wiem co nie zasnę w dzień, tak w ciążach mi nic nie przeszkadza. Mogę trochę tej senności przesłać.Część, jestem tu nowa![]()
Ostatnią miesiączkę miałam 05.07. test o beta HCG wskazują na ciążę, w sobotę miałam USG i było widać mikro pęcherzyk ciążowy ok. 2 mm, w czwartek mam już wizytę u swojego ginka.
Jestem mama 7 latka, oraz Aniołka z 22tc.
Od paru dni cierpię na bezsenność![]()
Robilas tez progesteron?Strasznie bolą mnie sutki i potliwości.
Nie mogę doczekać się czwartku i wizyty u swojego ginka.
Jutro chce też betę powtórzyć, w piątek była 155,4 , poniedziałek 469 , wg kalkulatora przyrost 113% i jest ok![]()
Nie, w żadnej z ciąż nie robiłamRobilas tez progesteron?
U mnie to stres, pierwsza ciążę w 2014 roku straciłam w 22tc, zaczęłam rodzić, okazało się, że mam niewydolność szyjki macicy, a od 16 rż nie mam też lewego jajnika, druga ciąża zakończona w 06.2015 w 35 tc, mam synacześć, ja za to mogę spać non stop, jak normalnie choćby nie wiem co nie zasnę w dzień, tak w ciążach mi nic nie przeszkadza. Mogę trochę tej senności przesłać.Wygląda na to że razem czekamy na czwartkową wizytę, kciuki
![]()
Gratuluje . U mnie niestety nie jest zbyt fajnie.Hej dziewczyny, ja już po wizycie, mam swój pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym, jest ładnie w macicy, natomiast te moje bóle to skutek torbieli na prawym jajniku. Dostałam duphoston i powinna się wchłonąć. Za 2 tygodnie kolejna wizyta i mam nadzieję będzie dalej wszystko ok![]()