mrsmiki_94
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, post grzecznościowy. Sprzedam detektor tętna płodu za 69 zł. Używany sporadycznie, kupiony w kwietniu br. Gdyby był ktoś zainteresowany zapraszam do wiadomości. Spokojnych ciąż 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dla mnie !Dla kogo z Was to pierwsza ciaza?
Ja noszę od miesiącaJa juz czasami zakladam ciazowe spodnie![]()
Ja wlasnie tak nie do konca lubie ten okres zanim brzuszek urosnie jeszcze bardziej bo mam wrazenie ze mi sie ten pas zsuwa i spadaja mi z tylka. No ale w zwykle sie juz albo nie mieszcze albo mieszcze ale po 3h siedzenia w pracy tak mnie cisna ze musze rozpinac guzik. A wiec juz tylko ciazowe zostalyJa noszę od miesiącajeszcze przed ciążą trochę przytyłam, do tego teraz mi mega szybko brzuszek rośnie, no ale to 3 , a właściwie 4 ciąża licząc z poronieniem. A w tych spodniach się tak świetnie chodzi , nic nie uwiera, nie przeszkadza . Mogłabym bez ciąży chodzić
![]()
W domu cały czas śmigam w legginsach albo w dresie najgorzej jak muszę gdzieś jechać na zakupy czy coś xdJa w jeansach wogóle nie chodze. Polecam legginsymega wygoda w ciąży. Rosną z człowiekiem
![]()
Dla mnieDla kogo z Was to pierwsza ciaza?
Wow!
Jak ja bym już chciała byc6na tym etapie![]()
Miło, że pytasz
Wczoraj miałam kilka skurczy, takich trochę na miesiączkę a że dziś zaczęliśmy urlop i pojechaliśmy nad morze na kilka dni to wzięłam ze sobą podpaski gdyby miało stać się najgorszechciałbym się tak nienastawiać ale moje doświadczenia karmią mój strach
Dziś trochę mnie dalej pobolewa podbrzusze ale nie umiem określić czy to stres czy może dalej ciąża. Wizytę mam niestety dopiero 21.09, do tego czasu będę siwa lub łysa![]()
Niestety. Bałam się wziąć, ale poczytałam, że jednak gorsza infekcja niż antybiotyk. Skonsultowałam z położna, bo niestety do lekarza ani do nfz ani prywatnie się nie dozwoniłam. I tak L4, raczej do pracy już nie wrócę. Nie będę się kolojeny raz narażać na infekcje. Już mam wyrzuty sumienia